Kedilivebebelilili şöyle diyim bebek arabalarında uzman sayılırım bu marklardan kanz ve yoykoya hiç güvenmem özellkle bebek arabası konusunda çünkü gerçketne çok adi ürünleri var yoyko mima bugaboo gibi markların görüdntüüsnü kopyalayıp muadilini yapıyor kanz kraftı kopalıyır iksinde de çok sık arızalar oluyor helde yoyko da 2. Ellerine bakın derim hemen hepsinin şaseleirnde çökmeler yamulmamalr var kağıt gübi malzemesi resmen 😕 prego güzel bir marka en azından bu ikisine göre ama hepsi arasındna baby plus en iyisi canyon hele aşırı terich edilen bi modle son iki üç yıldır uygun fiyatlı araynaların çoğu o modele koşmuş kaliteis güzel kolay kolay arızalanmayan ürün ama en büyük dezavantajı manevrası berbat ötesi bir iki kez rastladım kendi kullandığım arabalaeın yanında resemn kolum ağrıdı çevireyim derken galaxy mıdlei daha yeni çıktı kullanmadım ama gerke iç pedleri olsun gerke şase malzemsi olsun daha kaliteli yapmışlar umarım manevrası da daha iyidir ha sen hangi markyaı kullandın dersne 7 araba değiştiridm yakında 8. Yi almayı düşünüyorum 😁 concord neo, mamas papas urbo 2, doona, bagi xero, mamas papas ocarro, mima xari, quinny zapp flex plus kullandım arlarındna en kalitesi keisnlikle taş gibi olan mamas papas ocarroydu en pratik kolay manevralı olanı da quinny di ama bu dedikleirm çok ğst segment arabalr bagi xero hariç hepsini 2. Elden aldım en yüksek fiyatlsını bile 1750 ye mâl ettim eğer 2. Elden düşğnürsen çok daha farklı markalr önerebilrim şimdiki alacağım arabanın da sıfırı 20 bin tl ama 2. Elde 2•5 3 bine bukdm nasipse onu alacaşım inşallah ☺️