Merveymen50 Son 46 gün🖤💜💜💜🖤 hamişler nasl geçiyor günleriniz sanki zaman akmıyor gibi geliyor hamileliğiniz nasıl geçiyor
Bayancorek Merveymen50 Son 29 💙 O kadar hızlı geçiyor ki zaman hiçbir şey anlamadım. Bir de erken gelebilir dedi doktor, 1 haftadır diken üstünde gibiyim. Ne ara geçti zaman diyorum. 🌸🙈
Ozlemm71 Merveymen50 benimde son 46 dün gece sürekli sertleşme yaşadım karnımda. Sabah soluğu doktorda aldm nst alttan üstten muayne birşey çıkmadı. Artık zorlanıyorum ben. Birde doğum korkusu sardı beni 🙄
43serife Merveymen50 buraya yazmışlardı son günler hiç geçmiyor sanki diye bende bence daha cabuk geçer diyodum ama şimdi anladım ki gerçekten gecmiyor gibi son 26 gün bizim de
Kubraonurdmr Ozlemm71 benim de öyle son 2 haftadır hareketleri can yakmaya başladı sürekli sertleşiyor belirli yerlerde derimi kazıyor resmen 😂 ama doktor normal dedi .
annebebek6748 Son 44. Ben 44 den once gelir gibi hissediyorum ama anladigim kadariyla herkesde boyle hissiyatlar varmis bi an once kavusma istegimizden sanirim 😊
Kubraonurdmr Merveymen50 son 58 💙 Zaman geçmiyor bi an önce geçsin istiyorum ama yaklaştıkça da bi heyecan sarmaya başladı değişik duygular içindeyim 😅
annebebek6748 perizydnl ya gunden gune degisiyo dun cok kasilmam vardi bugun normal hareketlerini yapiyo. Onun disinda elde ayakta odem var. Bide yatarken kalca agrisi. 😔
Nur321 Merveymen50 benimde son 46 aynı şekilde bir an önce kavuşmak istiyorum ama günler geçmiyor bu hafta kontrole gidecem her gitmem de ayrı bir heyecan oluyor günler de yaklaştıkça 😍
Deletedmom_7 Merveymen50 son 36 artık çok zor geçiyor sancılar kasılmalar biraz erken başladık sanırım 40 haftaya kalmayacağız 🥺
perizydnl annebebek6748 maalesef kalça Ağrısı ilk zamanlardan bu yana devam ediyor bu ara biraz daha arttı Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelirler ☺️
_gizem81 Aysekalkan kaç haftalık doğum yaptınız benimde ilk kızımda pleaklemsi vardı şimdi 2. Ye hamileyim 31 haftalığız