bhdrrabia Kbrsglk canım çillim.comdan sipariş verdim hem alırı derecede ucuz hemde kuöaşları çok güzel çok memnun kaldım 15 tlye 3 lü alt aldım hep o civarda takımlar falan da çok ucuz
SonglKayaIbiolu İnstagramda enucuzbebemarket ve uğurlubebe diye sayfalar var hem uygun hem çeşit hem güvenilir 👍🏻
Aysenuryamac SonglKayaIbiolu en ıcuz bebek marketi güvenilir bi site mi acaba alışveriş yaptınız mı herhangi bi sorun olmaz sanırım
behrem minicity'den aldım geçenlerde, çok hızlı elime ulaştı. sepetime eklediklerimden 2 tanesi ellerinde yoktu sipariş verdikten birkaç saat sonra whatsapp'tan yazıp muadil olabilecek ürünlerin fotoğraflarını attılar 1 saat uğraştırdım bütün mağazanın fotoğrafını çektirdim neredeyse 😅 çok ilgilendiler. ben sevdim, bir daha alışveriş yapabileceğim bir yer. isterseniz o ürünleri iptal edelim kargo ücretini de yansıtmayız yine dediler tabii illa muadil ürün seçmeniz gerek demediler.
ysmmnk Kbrsglk yaptım cnm ilk alışverişimi, beğendim kumaşlarını, 5 takım aldım 80 lira tuttu ilgileri de güzeldi olmayan ürün için aradılar falan, yalnız düşündüğün bedenin biraz büyüğünü al bnm gözüme küçük geldiler sadece biraz
Minikanne06 Miniço diye bi yer keşfettim çok ucuz çok uygun ama güvenilir mi bilmiyorum alışveriş yapıcam kullanıcı yorumlarını okumak gerek 👍
Esen Minikanne06 güvenilir bizim bulunduğumuz semt de bi avm de mağazaları da var ama ben internetten de aldim gayet güzel geldiler
Kbrsglk Kızlar harikasınız valla bu post burda kalsın alışveriş sitesi buldukça yazalım herkese bi fayda olur malum artan zamlarla herkes çok zor durumda .