Kbra_11 36+5 doktorumuz 3 cm acılma var dedi ama eve gönderdi sancım falan yok tahminen ne zaman doğum yaparım ki basına gelen varmı
Htc123yy Kbra_11 özelemi gidiyorsunuz,açılmaya neden bakmak istediler devlete gidiyorum ben 37+2deyim bana bıkmadılar hala merak ettim oyüzden
Cicolation Kbra_11 ben de 34+4 de sancıyla hastaneye gittim 4 cm açıklığım var dediler dayanılmayacak kadar da şiddetli değildi,şimdi durdu haftası küçük olduğu için eve yolladılar,sancım olursa tekrar gideceğim
Cicolation Kbra_11 gelişimi falan iyiyse ne kadar evde çekersen ağrıyı o kadar iyi haftan da erken değil doğumu tetikleyen şeylerden yap eğer doğmasını istiyorsan 😁
Kbra_11 Htc123yy evet özele gittim ben plesanta yaşlanması var dedi doktor 38 e kadar bekleyecek ti normalde bugünde muayne etti 3 cm acıklık var dedi sancım yok ama malesef
Kbra_11 Minik_prenses allah yardım etsin inşallah hurma açılma yapıyor diye biliyorum haftan iyiyse dene istersen bi
Cicolation Kbra_11 en etkilisi korunmasız ilişki yürüyüş squat ada çayı ananas hurma tüketmek benim de doğum haftam olsaydı ben de bunları yapacaktım