Fiaras2135 Sevgili annelerim normal doğum için yürüyüş yapmak faydalı deniliyor .Ben de her gün yürümeye çalışıyorum ancak 3 bin adım olduğunda yoruluyorum .Sizler yürüyor musunuz ne kadar yürüyorsunuz ?
northandmother Fiaras2135 squat bitki çayı hurma ve pilates topu üzerinde yapılan hareketler yürüyüşten çok daha yararlı diye biliyorum yakında doğum yapan çevremde gördüğüm kadarıyla bende yürüyüşe fazla çıkamıyorum ama 34+6 olmama rağmen günde 10 15 squat la başladım 2 tane de hurma yiyorum
_ozlmm Fiaras2135 günde 45 dakika yürüyorum adım olarak ne kadardır bilmiyorum hiç adım sayar kullanmadım ☺️
Dolunaybelinay Fiaras2135 40 dk kadar yürüyorum her aksam. 35.haftadayım. Cok zorlanıyorum sanki karnım düşecek miş gibi oluyor yürüsem bi dert yürümesem bi dert
Rumeysabas Fiaras2135 o kadar yürüdüm hurma yedim skuat bile yaptım kontrole diye gittim sezeryana aldılar çok abartmamak gerekiyormuş doğumu bebek belirliyor
Canpolat northandmother bende 36 haftaya giricem sizin yaptıklarınızı yapmak istiyorum bu sefer erken gelirse korkum oldu 😀hurma yesem sorun olur mu acaba herkesin farklı farklı ya 😀
Fiaras2135 northandmother ben de squat yapmayı planlıyorum yarın doktor kontrolüm var ondan sonra başlayacağım.Hurma da yiyorum .İnşallah sağlıklı bir şekilde nasıl gelecekse öyle gelsin ama insan yine de hazırlık yapmak istiyor .Sanki yapmazsam olmaz gibi bir düşünceye kapılıyorum.
northandmother Canpolat amann gelecek zamanı zaten belli canım benim istesen de geleceği yoksa hiçbir şey fayda etmez ama geleceği varsa sırt üstü yatsan bile gelir sen şimdiden başla bence yani ben öyle yaptım kaslar anca hazır hale gelir