Buda benden olsun kızlar. Sezeryan korkan biri olarak anlatıyorum.Ben kendimi hep normal doğuma odaklamıştım ilişki yürüyüş sguat sıcak duş plates topunda hareket hurma yedim kaynatıp içtim adaçayı içtim güya normal doğum yapacaz öyle istiyorum ki normal doğum için çabalıyorum ama malesef ki bebişin boynuna 2 kat kordon dolanmış eğer geçmezce 38+4de alacaktı doktorumuz bu yüzden moralim bozuldu açılma için hiç birşey yapmadım vazgeçtim 37+6 da evde kışlık hazırlık yapıyorum domates biber felan aldım canım asma yaprağı sarması çekti onu yapacam güya ara ara sancılarım da var ama düzensiz yani 5 paket sigara böreği sardım lavobaya gittim ilk gün regl oluruz ya öyle leke geldi doktoruma yazdım hastaneye git dedi baksınlar evdede hazırlık yapıyorum kalktı gidiyor ev napsam diyorum dedim doktoruma sancım yok olursa giderim olmazmi yok dedi git dedim 1 saate giderim biberleri ayikladim evi sildim duş aldım düşünün saçlarım arabada kurudu giderken 😂😂 gittim düşünüyorum ben ki Altan bakacaklar serum takip yollucaklar Altan baktılar tabi açıklığım vardı ama bebek kanala giremiyordu kordondan dolayı acil sezeryan dediler ben neye uğradığımı şaşırdım 20 dk içinde sezeryana aldılar korku bile yaşayamadım şok olmuştum herşey karışmıştı 😂 çünkü ameliyat bıçak çok korkarım beni aldılar epidural spinal kombine oldum tabi konuşuyoruz felan korktuğum kadar yokmuş bile belimden iğne yapılırken bı acıdım ama normal acı abartılıcak kadar değildi. Sonra korkudan ben hala hissediyorum bacaklarımı diyorum yok gecicek diyorlar deniyorlar birşeyler sıcak mi soğuk mu diye bu sefer hissetmedim ben hastanede kalmayi sevmiyorum düşünün doktora diyorum ben şimdi burdan çıkınca yarın eve gidebilir miyim hayır dediler bana olmaz ve 5 dk içinde 22.06da bebişimi yanağıma koydular öyle güzeldi kii anlatamam yaşamak lazım 🥰bebisi giydirmeye gittiler 20 dk felan dikişler sürdü o kadar iyilerdi ki kollarım agirmisti cozermisiniz dedim ama kollarını indirmeyeceksin demislerdi tamam dedim çözdüler indirmedim bende çıktık sonra odaya gittiğimde bebişimde peşimden geldi 4 saat sonra kalkıp yürüdüm 2 gece 3 gün kaldık smdi evimizdeyiz biraz ağrılarım var ama smdi kendim oturup kalkıyorum iyiyim bebeğimle ilgelenebiliyorum çok güzel duygu biraz uzun karışık olabilir bebiş ile ilgilenirken yazdım 🥰 kusura bakmayın herkes korkabilir çok normal ama öyle kötü birşey değil anlatılan gibi herkeste aynı olacak diye birşey yok çok güzel bir duygu rabbim yaşamak isteyen herkese yaşatsın bunu ❤️❤️🧿🧿