Yabrukus Selam annişler sezaryen günümüz belli oldu haftaya artık kavuşuyoruz allahın izniyle şimdi sormak istediğim doktorum bana ameliyat günü sabah 6da kahvaltını yap gel 10da yatışını yapacağız dedi ben geceden birşey yenmez diye biliyordum size doktorlarınız ne soyledi acaba benim biraz kafam karıştı 😒 Soracaklarımı da sordum bu arada spinal olacağım için gelmeden et haşlama yap ameliyat akşamı onu içersin dedi sanırım iyi geliyormuş burada hastanede hoşaf ve yemek olacak ama haşlama iyi olacaktır dedi kahve getir mutlaka dedi makyaj istediğini yap ama oje sürme sakın dedi, hoşaf da yaparız belki evden onuda götürürüz üzüm hoşafı falan azcıkda kayısı koyarız 😍♥️♥️💋
Yabrukus Ayseosman benim doktorum sabah 6da kalk kahvaltınıda yap dedi ben anlamadım ya niye öyle dedi bana acaba eşimde tansiyonun düşmesin diye demiştir diyo ilk defa duydum ben de bunu
Ayseosman Onu bıkmıyorum canm ama genel olarak sezeryanle dogum olacaksa geceden yemek yememen lazım istersen netten araştıra bılırsın
Yabrukus Ayseosman bana da doktorum soyledi aslında onun sözüne de itibar edeyim diyorum ama tuhaf gelmedi değil yemesem geceden birşey olurmu acaba
Gokceesubakan Benimde spinal sezeryan olmama 10 gun war hayjrlisi bana doktorun gece 12 den sonra bisey yemiceksin dedi sabah 6.45 de hastanede ol dedi
Yabrukus Gokceesubakan benimkide 10da hastanede ol dedi peki sizi anestezi uzmanına yönlendirdimi benimki onuda o gün hallettircek sabahtan🙀 çok rahat doktor ya benimki kafam karışık şuan😂
Gokceesubakan Yabrukus yok ben kendi doktorumu beklicem o gelince yonlendircek sanrm bende heycan korku hepsi bi arada nasil olcak bilmiyorum
Yabrukus Gokceesubakan bende rahatım diyordum ama geri sayım başlayınca bi tırsma oluyomuş neyle karşılaşacağını bilemiyo insan allah yardım etsin vallahi
Gokceesubakan Yabrukus amin canim hakkimizda hayirlisi Sen yaz gene dogumdan sonra Allah yardımcın olsun
Didemalkanendik SPinal olcaksndr diye demiştir bide doğumdan snra 7 saat bna hiç bişey vernemişlerdi sadece su ve kayısı m suyu içmiştşm
Yabrukus Didemalkanendik evet canım sanırım 8 saat önce yesen bişey olmuyomuş spinalde banada akşam yemek yiyceksin ameliyattan sonra dedi
Elcnerdgn Ben anestezi uzmanıyla görüstüm tahlil işlemlerimi yaptılar o sonuçlarla anestezicinin yanına gittim bi kağıt doldurduk canım spinal yapıcaz bu arada doktorunun verdiği gün ve saatten 8saat öncesinden yemek yemiceksin dedi canım