Bebekdelisi Hanımlar şeker tansıyon takıbı yapıyorum basım agrıyor dıye ama allaha sükür normal bu bas agrısı neden olur varmı fıkrınız ıkız gebeyım sag şakak yada sol şakak agrıyor 2 gündür 3 te parol içtim ama simdi yine basladı sıcaktan olurmu?
Gzddmrts Bebekdelisi 14. Haftadan 19. Haftaya kadar sık sık baş ağrısı atakları yaşamıştım bende. Bu haftalarda hızlı hormon artışlarına bağlı yaşayabiliyormuş korkmayın bir de üstüne sıcak eklenince cabası 😌
Ekilemradahuc Bebekdelisi benim 5. Aya kadar başım ağrıdı ilaç içtikten sonra biraz geçiyodu sonra tekrar başlıyodu malesef onun bi çözümü yok belli bi süreden sonra kendi kendine geçiyo
Bebekdelisi Ekilemradahuc cok teşekkür ederim demek bu haftalarda oluyor normal korku sarı şeker yok tansıyon yok Allah’a sükür neyın nesı diye 2 gündür sıcağa çıktım oda etkıler degılmı
Gzddmrts Bebekdelisi Bebekdelisi yok yok hiç korkmayın ek şikayetleriniz olmadığı sürece normal şeyler yaşıyorsunuz 😊 zamanla azalıp bitecek sabır 😊
Bebekdelisi Gzddmrts aslında ilkkez yaşıyorum o korkuttu benı kasık bel alışıgım ama bu ılk oldu cok teşekkür ederim