gizgizz Adamiranin__annesi son zamanlardaki popi isimler hep böyle benzer seslerde benim kulağıma klişe geldi biraz 😕
Adamiranin__annesi girl_boy_annesi bana niye kolay geliyo söylemesi 😂 ya lalin söyle soyliyim iki adet l harfi olduğu için biraz şey geldi. Bide lavin var oda iyi gibi
Adamiranin__annesi izobellaaa-_- 😂😁 hadi ya evet var kyle larin diye ama. Napalim. Seninkinerkekmis dimi bu arada atlasta güzel bence erkek olsa atlas koyardim
Adamiranin__annesi Deletedmom52620 bende soylenis olarak çok beğendim sanırım bunda karar kıldım artık çünkü çok kararsızdim 😁
Deletedmom52620 Adamiranin__annesi sanki nazik kibar gibi geliyor kulağımaaa lariiin lariiiin derken mesela anlamını bilmiyorum ama çok hoş ismiyle yaşasın inşallah 🥰
Adamiranin__annesi izobellaaa-_- Bi konuda okumuştum senin atlas yazdığını 🙂🙂 atlas güzel bence erkek olsa atlas koyardım yani
Adamiranin__annesi izobellaaa-_- Bi konuda okumuştum senin atlas yazdığını 🙂🙂 atlas güzel bence erkek olsa atlas koyardım yani
Adamiranin__annesi SutlacimiYedimmiBen hayır lorinde var o kurtceymis ninni demekmiş sanırım ama bu larin… Daha yumuşak geliyo kulağa 🙂
taninmayananne Adamiranin__annesi bence hos degil yani ben biyle yeni isimleri genel olarak begenmiyorum. Ama siz begendiyseniz kimseye sormaniza gerek yok. Omur boyu o isimle.siz sesleneceksiniz babasinin ve sizin begenmenizz yeterli
Adamiranin__annesi taninmayananne haklısınız ben beğendim. Doğru sormaya gerek. Yok aslında ama başkasının koyduğunda bana güzel gelmez doğru. Birinci kuralım Arap ismi olmamasiydi
taninmayananne Adamiranin__annesi yani bende o yuzden cok isim dusundum o begensin bu begensin diye ama en sonunda bugun Alper ismine karar verdik. Dedim artik seven sever sevmeyende saygi duymak zorunda diye konustuk bakalim. Allah hepsini adiyla yasatsin ❤️