15689 Evett annişler merak ediyorum Kuran’da da geçiyormuş ayvanın hem ahlâk hem yüz güzelliği kattığı sizlerde yediniz mii 😍🙈🙈
Ahsenmom 15689 evet, ilk 4 ay ayvadan zehirlenecek kadar ayva yedim 😂 hem bunu bildiğin için hemde en sevdiğim meyvelerden biri limon sıkıp sıkıp yedim🥰
Deletedmom52620 15689 bilmeyerek yiyecekmişsin öyle dediler bana da ayva ye dediler bende niye söylemediler yedirdiler bana sonra dediler bebeğin gamzeli güzel olsun diye Gamze kas eksikliği demek diyip geçtim sonra da ayvadan tiksindirdiler tabiki de 😂😂😂
gizgizz 15689 güzel ahlaklı olsun diye dua ederim doğduğunda da gerekli eğitimi elimden geldiğince veririm herhalde ama meyve sebzeden medet ummam 😂
Deletedmom52620 15689 bilmiyorum öyle dediler bana bilmeyerek yedirdik sana diye birde övündüler sonra aynı bu şekilde açıklama yaptılar 😂😂
15689 MeriHera bende çok az yedim ama nolursa olsun ya babaya ya anneye benzer ötesine geçemez çok bence 😂🙈
Deletedmom52620 15689 bilmiyorum çıkınca görecez ilk kızımda yedim ama yoktu yeğenimin elmacık kemikleri yanakları çeneleri hep gamze mesela sırtında bacaklarında heryerinde var ablam yedim çok yedim demişti
15689 Deletedmom52620 masallah ne güzel inşallah rabbim hem ahlakı hem kendisi güzel sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💕
Benjaminannesi 15689 valla ayva da yesen hurma da ya sana benziyor ya babasına ikinizden biri güzelse ona benzer 😂