secondtimemom Sağlık ocağı bana ocean microfer demir ilacı almamı söyledi eşime adını yazdım bunu vermişler ama hamile diye söylemeyi unutmuş Google görsellere bakıyorum çeşit çok kafam karıştı şimdi bunu kullanan var mı veya duyan??
Aysenkaplann secondtimemom gyno ferro sanol kullanıyorum ama bana doktorum yazdı bu ilacı SGK karşılıyor
ldyarse secondtimemom Canım bu da suda kaynatmalı olan sanırım birde 1000 mg yakın antibiyotik şeklinde olan var banada doktorum yazmıştı ben bunu içemem diye hapı aldım ama hapı hiç içemiyorum içtiğim an çıkartıyorum. Bu iyiyse eğer denediyseniz tadı nasıl yazarsanız çok sevinirim
secondtimemom Aysenkaplann benim doktor kontrolüne daha vardı hemşire sordu kullanıyor musun demir ilacı diye hayır henüz yazmadı doktorum dedim bunu önerdi. Kendi doktoruma mesaj attım şimdi cevap verdi o da gynoferon önermiş ama ben bunu aldım artık iyice kafam karıştı 😅
ilosmoms Aysenkaplann ya benim değerlerim dipte doktor doğuma bile yetmez bu değerler dedi demir kan vitamin kesinlikle kullan dedi ama söylediğiniz ilacı bir türlü yutamiyorum direk çıkarıyorum kokusu bana çok kötü geliyor 😢
Aysenkaplann secondtimemom bu aldığını hiç görmedim canım benim aldığımı eczaneden aylarca yazdırmadan aldım baya da fark varmış yazdırmayla arasında alıcaksan mutlaka doktoruna ya da aile hekimine yazdır
secondtimemom Aysenkaplann doktorum kullanabilirsin dedi o yüzden iade etmedim teşekkür ederim bilgin için de ❤️🤗
secondtimemom ldyarse yok yiyecekler ile birlikte kullanıyormuş yarın sabah başlayacağım sana da söylerim nasıl olduğunu 🌺💕
secondtimemom ldyarse inanılmaz midemi bulandırdı zor bela yedim (ekmeğe damlattım). Sizin kafanızı karıştırmak istemem tabii ben gynoferon a hızlı geçiş yapacağım sanırım 😅
secondtimemom Meshra_15 bana doktorum gynoferon ve ferrum önerdi sağlık ocağı ocean önerdi ocean aldım denedim ama midemi çok feci bulandırdı gynoferon a geçeceğim asla kullanamam ben bunu 🥲
ldyarse secondtimemom Ayy çok sağolun bende bugün yeni bir demir ilacı aldım ilk defa kusmadım bir demir ilacında solgar ismi eğer ocean momy kullanamazsınız bunuda öneririm
Aysenkaplann ilosmoms hay Allah istersen kapsülü ikiye ayır canım içindekileri iç sonra da üstüne hemen su iç böyle daha kolay olur
Aysenkaplann ilosmoms kapsülün amacı içindeki vitaminleri bir arada tutmak için zaten sen ekmeğin arasına koymada kapsülü ağzına direk boşaltıp hemen üzerine su iç bence