Kleopatra- Selam kızlar. Birşey sormak istiyorum size. Şuan 31 haftalık hamileyim. Ama bana şeker yüklemesi falan yapılmadı. Doktorumda özel de ve çok iyi bir doktor desem ki doktorum iyi değil ondandır belki de falan ama şaşırdım öyle. Var mı bir bilginiz?🌸
Sedavarol Kleopatra- bende 32 haftalık hamileyim şeker yüklemesi önermedi sadece açlık ve tokluk şekerine bakıldı ona göre yeme ve içmeme dikkat ediyorum siz arayip sorun yine de eminim vardır bir bildiği 🤗🤍
Baharoz Kleopatra- bende bir bucuk hafta sonra yaptiracagim. Ozele gidiyorum . Doktorum ailede seker hastasi var mi diye sordu halalarim dedem ve babamda var dedim bunun uzerine o zaman seker testi yapalim dedi. Yok deseydim belki yapmayacakti bilemiyorum ama yapmak gerekiyor galiba .
Ahsenmom Kleopatra- bana da yapılmadı açlık tokluk bakıldı sadece canım. Bazı doktorlar bir sıkıntı yoksa gerek duymuyor
Bayancorek Kleopatra- Benimde çok gerekli gördüğüm bir şeydi aslında ama doktorum yapmayacağız dedi. Açlık-tokluk takibi yaptık. Sonuçları görünce gerek yok dedi zaten. O yüzden yapmadık şeker yüklemesi. Doktoruma güvendiğim içinde sorgulamadım sonrasında.
Kleopatra- Sedavarol Sordum aslında ama daha cevap vermedi bende böyle olduğunu düşünüyorum. Gerek görseydi mutlaka söyler çünkü. Herşeyi ince hesaplayan bir doktor. Memnunum yani.
Kleopatra- Eslem_1 Sordum,ama erken olduğunu 25 ve 27 haftalar arasında olacağını söyledi. Bende sonrasında aklımdan çıkardım. Diğer testler derken de unuttum açıkçası. Yeni aklıma geldi
Kleopatra- Bayancorek Benimde testlerimi falan çok inceliyor. Demekki gerek görmedi dediğiniz gibi. 🌸
suscarparimm Kleopatra- Yapmadım 27 haftadayız söylemedi de kızımda da öyle olmuştu sorun görmediği zaman söylemiyor
Kleopatra- suscarparimm İyi bari o zaman. Boşuna kafama takmama gerek kalmadı demekki gerek görmemiş 🌸
Nskyhn Kleopatra- bana da yapılmadı. Yani yapacağız sabah gel dedi ben de aç tok kan versem ilk önce dedim. Tamam dedim aç tok verdim randevuya gittim. Değerlerim çok düşüktü. Yapmamıza gerek kalmadı ama vücudunu aç bırakma falan dikkat et dedi. Zaten hiç gönlüm yoktu. Ama çok dikkat ettim hala da çok dikkat ediyorum sanki şeker varmış gibi diyet menü takılıyorum genelde
burcak52 Kleopatra- bana da yapılacak ama ailede şeker hastası bar mı dedi. Ben de var diyince yapalım dedi. Sanırım ailede şaker öyküsü varsa yapıyorlar. Yoksa tercihen yapıyorlar
Deletedmom52620 Kleopatra- kankişim benimde ilk gebelikte sadece açlık tokluk yapıldı bu gebeliğimde de aynı şekilde ben istedim ama birşey çıkarsa yapılır mı dedim evet dedi şuan sınırdaymışım yarın tekrar doktora gidip testlerimi göstereceğim eğer yapalım derse yaptıracağım bence sende sağlık ocağında açlık tokluk yaptır canım 28. Hafta sonmuş
Kleopatra- Deletedmom52620 Benim zamanım geçmiş o zaman balım. Yine de yapılır mı bilmiyorum. Doktoruma da çok güveniyorum yani gerek görse mutlaka yapardı asla aksatmazdı. Dur ama sordum bakalım ne diyecek 😂
mertveannesi2211 Kleopatra- benim bildiğim bunu doktorlar söylemiyor sağlık ocaklarında takip ediliyor sağlık ocağında yapıyorlar yüksek çıkarsa doktoruna yönlendiriyorlar