Ebruka02 Selam kızlar ben 31 haftalık hamileyim ve bugün kaç kez gittiğimi saydım 🥹 şu ana kadar 11 kez gittim 😤 hayatım mutfak ve tuvalet arasında bir boru görevini görüyor şu sıralar ve sıkıldım sizler de durum nedir😓
3prens71 Ebruka02 34+4 bnde ayn sekldeyım sankı saatlerdır tutuyormusum gıbı sıkışık gıdıyorum 10 dk sonra hadı bı daha🥹
yagmurrrra Ebruka02 29+3 sadece gece 5,6 kere en az kalkıyorum🤦🏻♀️ Çocuk aşağıda ve mesaneye çok vuruyor hiç tutamıyorum
Aleyycskn Ebruka02 biz daha cok yeniyiz 5 haftalığız 😇 ama benimde öyle yarım saatte 5,10 kere tuvalete gidiyorum
Ebruka02 yagmurrrra ben de öyle hayatım boyunca WC için uyandığımı bilmem gece en az 2-3 kez uyanıyorum 🥲
Ebruka02 Aleyycskn ilk üç ay biraz artıyor ama 2. Trimester’da biraz hafifler sen bir de 3. Trimester ‘ i gör inşallah gör 🤩
3prens71 Ebruka02 aynı vlla ayaklarım şiş sürekli yürüyüş ypmadgım ıcın evden cıkmadan gırıyorum 5 dkka yürüyum kacıracagım dye korkuyorum o derece😂
Ebruka02 Melek999 ahaahahahahahahahah ayyy ama dikkat et en son tuvaletten çıktıktan sonra tuvaletim geldiğinde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum🥺
Yasemibrahim Ebruka02 29 haftalık olduk idrarda kum cıktı günde 4 litre su dedi doktor valla git gel yoruldum 🤦♀️