sendekimsinnn Kızlar bebekleriniz için gümüş bileklik yaptıran varmı yada yaptıracaklar ben bugün baktım biyerde bi gümüş bileklik için 600 dediler şok oldum normalde bu kadar pahalımı ya
Nazendehanim sendekimsinnn gümüş eskisi gibi ucuz değil ucuz olduğu devirde gramı 2 lira falandı şu an yanlış bilmiyorsam 11-12 lira onun için normal
Ozge sendekimsinnn gümüşler çok pahalandı malesef. Ama üzerine biraz daha koyar 8 veya 14 ayar altın alırdım.
sendekimsinnn Nazendehanim yani sizce bu fiyatı normalmi ben tam olarak bilmiyorum o yüzden sıkımtı yaotım kendime o kadar parayı verdiğim için
sendekimsinnn Haticebrck21 ya işte bende hatıra kalsın diye yaptırım dedim yaotırdımda ama şuan pişman oldum sanki üzüldüm yani bilmiyorum normal fiyatlarımı böyle yoksa benmi kazıklandım anlamafım
Nazendehanim sendekimsinnn bence normal ama yaptırdığıniz yer de önemli ürünün gramı da . Grama göre normal de olabilir kazık da olabilirim interdette takıda sanat sayfasi var orda da gümüş bileklikler var ordan da fiyat alıp karşılaştırın biraz marka bir yer olduğu için bir tık pahalı olabilir hani altını zen pirlantadan almak ve kuyumcudan almak arasındaki fark gibi