Aselsmoms 2prenses1prensannesii pursaklar özel duru tıp canım🙈 senin doktorun iyi mi canım ilgisi felan nasıl benim de devlette olacak doğumum ilk doğumum etlikte zübeyde hanımda oldu bir daha önünden geçmem o hastanenin
2prenses1prensannesii Aselsmoms benimki uzman stajerler bakıyor genelde canım bayam da var erkekde bana bayan olan baktı baya ilgiliydi tane tane anlattı sakindi en önemlisi anlayış zaten memnunum şuan 😃 ya o kadar kötü mü ya hiç iyi birşey duymadım zübeyde hanımla ilgili
Aselsmoms 2prenses1prensannesii off hem de nasıl canım durumum olsa özelde yaparım ama o etlik Zübeyde hanım pişmanlık doğum yaparken sonuçta bağırıyorsun canın yanıyor azarlıyolar gel sen doğur benim yerime acı çek sen napacaksın bakalım diyesim geldi 🤷♀️
2prenses1prensannesii Aselsmoms öylede anlayışsız insanlar olunca çok zor canım 2 kızımı elazığ şehir hastanesinde kendi odamda doğdum çok memnun kaldım ebeden falan şans işte bakalım bunda nasıl olacak
Aselsmoms 2prenses1prensannesii valla canım çok şükür sen şanslıymışsın inşaAllah hep böyle devam eder ama ben ne yapcam bilmiyorum hangi devlet hastanesinde doğumum olacak yine aynı patavatsız Kişiler mi olacak diye düşünüp duruyorum🥺
2prenses1prensannesii Aselsmoms amin inşallah canım saol seninde öyle olur inşallah şehir hastaneleri doğum yönünden kendi düşüncem bu bence daha iyi düşün iyice kaç haftaliksin
Nurysr 10+6 iken kontrolde doktor erkeğe benziyor dedi. 2 bacak arası cikintiyi gösterdi bizde gördük 😊 bir kızım var. Bakalım bu ne olacak
matematikcianneee 13+2 14 Şubat görünüyor doğum sağlıkla doğsunlar doktor kıza benziyor dedi net bir şey söylemedi ama umarım değişmez 😬
Yazz12 Askld cinsiyet icin bu haftalar cok erken bana da erkek denildi ama bnce degisebilir bikac hafta daha bekleyebiliriz. Isim olarak da maddesel degil de daha çok manevi anlamlar taşıyan isimler daha güzel oluyor tabi tercih yine size kalmış 😊
Cananbinici 2prenses1prensannesii henüz belli değil 11. Hafta da gittik kontrole 13 den sonra öğreniriz dedi doktorumuz 🥰🥰 sizin belli mi cinsiyet 😍
2prenses1prensannesii Cananbinici yok benimde belli değil henüz çarşamba günü gidecem bakalım daha belli olur inşallah
Mfozturk Beyzanur01 henüz gitmedim. 16. Haftayı bekliyorum netlessin diye. Senin belli oldu mu. Ya da ne hissediyosun😍
Beyzanur01 Mfozturk Yok canm benimde belli olmadı ama ben erkek hissediyorum 18 gidecem 15 haftalık oluyorum insAllah tahminde bulunur
Beril_Terzi Aselsmoms İnan bilmiyorum ben eşimin sigortası var çalıştığı yerden dolayı onunla gidiyorum sadece 15 TL katılım payı alıyorlar normal ücretleri sormadım ☺️