SutlacimiYedimmiBen Selam anneler soruda da gördüğünüz gibi sizce bebekler kaç kg doğarsa ideal? Bnce 3.500 civarı doğarsa çok güzel(tabiki genetik yatkinlikla değişir kilolar) Allh herkesin yavrusunu saglikla kucağına aldirsin🙏🏻
Ays_cskn SutlacimiYedimmiBen Bencede 3, ila 3,500 ideal diye dusunuyorum oglum 3.190 gram dogdu 37 +0 da bakalim kizim kac kilo dogacak 31+1 iz daha saglikla gelsin minikler🥰🥰
Ruveyda_baskapan SutlacimiYedimmiBen valla 2.500 kiloluk bebek oldukça sağlıklı iken 3.500 kilo bebek sorun yaşayabiliyor belli olmuyor ki canım
Aminenin_annesi SutlacimiYedimmiBen bence 3 ile 3.5 kilo arası ideal . 35+6 yim kizim 2644 gram inşallah dogana kadar 3 kiloyu geçebilir ☺
SutlacimiYedimmiBen Ays_cskn gerçekten tam ortası oluyor benim ilki 2.850 doğdu 35 haftada ikinciside 4.110 gr dogdu 40 haftada biri küçüktü biri iri 😃 bir dahaki 3 bucuk civari olsun dikişsiz doğurayım isterdim😄😁
Ays_cskn SutlacimiYedimmiBen Ay maşallah benimki sezeryan olacak kismetse oglumda sezeryandi 40 haftayi bekletselerdi en az 3 500 olurdu diye dusunuyorum bende minnak dogmusum 2,500 kilo ilk bebisin yine gayet iyi bence😁😁😁😁
SutlacimiYedimmiBen Ays_cskn ben hatta şükretmiştim allaha gönlüme göre verdi diye yoksa zamanını beklese o da 4 civarı olacaktı ve belkide ben ilk doğum olduğu için zorlanicaktim kim bilir😊
Ays_cskn SutlacimiYedimmiBen Her seyde bir hayir var iste ben ilkimde suni sanci ile basladim acilmam agrim sancim su gelisim yoktu suni sanciyi cok zor diyorlardi genelde ona ragmen cok zorlanmadim ama iste acilmq ilerlemeyince sezeryana donduler bende pek ise yaramadi demekki simdi az cok beni neyin bekledigini biliyorum korku yok ama sabirsizlik var sadece 😄😄😄
gzdeal Ben 5 kilo doğmuşum 😂 doğum yaptıran doktor hayatımda ilk defa bu kadar kilolu çocuk dünyaya getirdim demiş 😂😂
gzdeal SutlacimiYedimmiBen yani her insan gibi yersem kilo alıyorum yemezsem zayıflıyorum 😂 33 haftalık hamileyim bende 🙈