Haticebrck21 10+4hamileyim el ve ayaklarda yanma var sürekli uyku bile uyumuyorum bu yüzden dusa girip çıkıyorum10 dakika sonra yine aynı böyle olup da çözüm bulan var mı
Melegimin_annesi Haticebrck21 30+1 haftalığım ben çorapsız uyumazdım gün içinde de çıkartmazdım şimdi çorap bile giymek istemiyorum gece ayaklarım yanıyo uyutmuyo şekerim felan yok havalardan ve gebelikten galiba aşırı bunalıyorum
Sarmihce Haticebrck21 başlarda bendede oldu şuan biraz daha iyiyim. Buz pedleri var eczaneden alıp onları avucunuzun içine ayağınızın yanına koyarsanız ferahlarsınız. Ben öyle çözüm bulmuştum.
Haticebrck21 reyhan12 teşekkürler ama BN evde de takip yapıyorum herhangi yükselme yada düşüş yok şekerim normal hep genetik olduğu için 10 yaşından beri takip altındayım zaten bu zaman a kadar hic öyle sorun çıkmadı doktoruma yine de belirtip sorunu anlayacagim teşekkürler
Haticebrck21 Melegimin_annesi of of hic uyumadigim günler oluyor cidden ya eşim basımda bekleyip nemli havlu ile elimi ayağımı siliyor yada uyku yok