HseyinSericanDal EdaKnayenkartal sizin bebisler dogumpozisiyona girdilermi? Bizimkisi hep dönüyor durmiyo masallah
Ozgemir05 Yorumsuz bilmiyorum valla aslında havaların soğuması işime geldi uyku konusunda pek sıkıntı yaşamıyorum ama hafif hafif ağrılar ve yoğun derece de hassasiyet başladı
EdaKnayenkartal Ozgemir05 evet havaların soğuması benımde işime geldi ama agrılarım var benımde otururken kalkarken yatarken zor oluyor 😞😋
Ozgemir05 Evet hele bir de yatarken dönmek için eşimden destek almadan dönemiyorum ve o destek verse bile ağrım oluyor
deletedmom503 3 gunden beri bel agrim vardi bugun de inanilmaz sırt agrisi ve bel agrisi eklendi kıvraniyorum nefesim kesiliyor resmen kizlar nolur bi el atin varmi benim gibi agri ceken bir fikir verecek olan
deletedmom503 HseyinSericanDal 36+4um şu an gecen hafta kontrolde dr bebek hazir her an bekle dedi ama 29 dan beri pozisyon almaya baslamisti
Melike464860 HseyinSericanDal benim 2 gün önceye kadar tersti birden bire döndü canım hiç sıkıntı etme
EdaKnayenkartal Benım ki de bayadır aşağı doğru biraz capraz sekılde duruyor kanala girme durumu yok tabı daha bilmem ne zaman girer 😋 ama zorlanıyorum artık baya bide çatı muaynesı olsamda doğum şeklım belirlense diye heycanla beklemedeyim