SeymaYasar Kızlar doktordan şimdi geliyorum detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde bir parlaklık gördüğünü söyledi downsendromu belirtisi mi bilginiz var mı?
Cano26 SeymaYasar tek başına bi bulgu değil ayrıca neredeyse herkesin bebeğinde oluyor ve geçiyor sıkıntı yapma seninkide geçer
Merve201119 SeymaYasar canım benim bebegimdede var ben izmirde gitmediğim doktor kalmadi hepside aynı şeyi söyledi başka hiçbir bulgu yoksa izoledir ve geçer en fazla down sendromu riskini yüze 1 ihtimal arttırır ama yanında başka bulgularda olması lazim dediler
SeymaYasar Merve201119 içime su serptiniz valla duyduğumdan beri kendimi istemsizce dalgın buluyorum 😔
SeymaYasar Frncdeniz hayır istemedi 2li ve 4lü testide yaptırmamıştık ne olursa olsun aldırmicaz diye bugünde böyle diyince insan üzülüyor
cansualisa SeymaYasar kızımda vardı çok şükür zamanla gitti doğurdum hiçbir sorun olmadı Rabbime şükürler olsun😍 darısı basına kuzummm tüm hamişlerinnn
Mrv135 SeymaYasar Benim de bebeğimin kalbinde parlaklık var ama iki doktor da bunun tek başına bir riski yok dedi. Doğumdan sonra kendiliğinden geçiyormuş takmayın kafanıza.
SeymaYasar Mrv135 bize de başka bir bulgu yok dedi ama istersen araştıralım felan diyince aklımız karıştı
Mrv135 SeymaYasar İçiniz rahat etsin diye demiştir. Bana da istersen amniyosentez veya fetal yaptirabilirsin demişti.