Deletedmom928382 Bat 24 olanlar nasıl gidiyor yumurtlama gördünüz mü:) çok umutluyum hamile olacağım bu ay öyle hissediyorum 😃 çok istediğim için de olabilir tabi 🤭
aybarsaybuke Deletedmom928382 bat 26 ydı. Benim adetim 1 ağustosta bitti 4 ağustosta yumurtlama gördüm yani doğru anladıysam testten. Erken gördüm yani bakalım hala test yapmaya devam ediyorum
ebrarmom08 Deletedmom928382 26 sında düşük yaptim. Yumurtlama dönemim halen devam ediyor muhtemel yarışmacı arkadaslara basarilar 😂😂😂
Deletedmom928382 aybarsaybuke ovülasyon mu kullanıyorsunuz? Ben hiç kullanmadım takvime göre günaşırı devam ediyorum illa ki denk geliyor bu şekilde :)
Deletedmom928382 ebrarmom08 geçmiş olsun çok Benım de iki tane düşüğüm var :( bu devirde düşük yapmamak mucize sanırım :( ilk adetten sonra deneyebilirsiniz demişti bana doktorum Allah gönlümüze göre versin inşallah 🙏🤭
ebrarmom08 Deletedmom928382 bizim 2nci bebişimiz olcak canim allah nasip ederse kendiliginden dustugu icin beklemeye gerek yokmuş zaten ekstra doktorum aspirin basladi bakalim hayirlisi artik❤