Mavi39 gamze_gul Ben çok memnun kaldm. Çok ilgilendi. Her yerini gösterdi bebegin. Başka sefere ona gidin olmadi bakalm o ne dieck
mavisinprensesi20 Nazendehanim bende 😂 ama şu sol köse var ya orasının bacak arası olduğunu düşünüyorum ki dokorumuz bunu cinsiyet fotosu olarak verdi o yüzden😂
hilalkucuk mavisinprensesi20 ultrasonda durusu nasıl pekı oturur gıbı mı yatar gıbı mı? oturur gıbıyse kız yatıyorsa erkek dıyorlar. benımkı oturur gıbı de merak edıyorum
Nazendehanim mavisinprensesi20 valla resmin ortasında bir kargaşa vardı şu an resim görünmüyor o kargaşayı görünce heralde erkek dedim ama benim anladığıma göre resimde baş kol yok sadece bacak ve arası görünüyor 😂
mavisinprensesi20 Nazendehanim 🤣🤣🤣🤣 kız Bizim doktorun son 3 4 USG sinde hicbise belli olmuyor bak kol aradım kol yok e şu yan taraftakiler ne sol daki dur bak aklımı karıştırdın 🤣
Nazendehanim mavisinprensesi20 valla bacım çok da incelemiyorum aklıma hep erkek bebek geliyor bakmayayim mahrem diye ama yok baksam da ortada kıvırcık gibi bişe var nerde kol nerde bacak , devlet hastanesi mi böyle çıkıyor görüntü acaba