Sehrbnon122 mavisinprensesi20 kuzum ben anlamadım vallahi ama özel de daha net ultrason görüntüsü veriliyor yaa neden böyle vermiş acaba
Sehrbnon122 mavisinprensesi20 bak benim ikizleriminn kız olanı için vermişti cinsiyet söylediğinde bu ultrason fotosunu
mavisinprensesi20 Sehrbnon122 ayy maşallah 😍😍 sağlıkla kucağına al insAllah canım 🥰 bizim bu son 3 kontrolde anlaşılır bir fotomuz yok
SemaArin mavisinprensesi20 BENDE 14+1 DE GİTTİM YANİ DÜN ÖZELE İLK KIZ DEDİ VAJİNA DUDAKLARİ DEDİ SONRA ALTTAN BAKAYİM DEDİ ALTTAN BAKTI BEBEK HAREKET ETSİN DİYE BEKLEDİ ÇIKINTI VAR ERKEKTE OLABİLİR DEDİ BENDE DEDİM YA KIZ YA ERKEK ZATEN DEDİM YANİ OGRENEMEDİK 🙄
mavisinprensesi20 SemaArin bize çok erken tahminde bulundu kesin dedi inandirdik kendimizi sonra yok erkekmis dedi 😖 erkenden öğrenmek cidden iyi değilmiş
Sehrbnon122 mavisinprensesi20 evet canım bu gecen aylardaki ultrason fotosu haftaya gidecem insallah 4 boyutlu ultrason görüntüsü verecek doktorum
mavisinprensesi20 Sehrbnon122 hadi insAllah canım bizde 25 Ağustosta gidecez insAllah heyecanlıyım yüzünü gorucem diye 🥰
SemaArin mavisinprensesi20 BENDE 16/17 HAFTAYI BEKLİCEKTİM AMA KAYNATAM ÇOK MERAK ETTİ HER GÖREN SORDU AKLIMA SOKTULAR 😂