asuyalin Kızlar oğlum 15 aylık, oğluma hamileyken iki doz tetanoz olmuştum, şu an 20 haftalık hamileyim. Sağlık ocağı tek doz tetanoz yapalım dedi. İki gebelik arası kısa olup, ikinci gebeliğinde tetanoz olan var mı ? Aklım karıştı biraz.
A_syma asuyalin 2 ay sonra kizim 3 yasina girecek. Aile hekiminden arayip 5 doz dediler. Dun doktoruma sordum surec kisa oldugu icin 2 doz olmustun. Hatirlatma asisina gerek yok dedi. Normal dogumdu ilki. Hic yaptirmayacagim. Doktorunuza sorun sizde.
Birkuzucukbeklerken asuyalin benim kızım şu an 11 aylık 36 haftalık hamileyim doğumdan sonra yaparlar hamileyken gerek yok iki hamileliğin arası çok kısa dediler canim
Ayseport asuyalin benm kızım 3,5 yaşında yarın bnde tam 20 haftalık olacam yarın gidicem sağlık ocağına aşı olmaya doktorum tek doz olsan yeter dedi
asuyalin A_syma bana sağlık ocağı dedi ki 5 dozda ömür boyu bağışık olursun ondan yapalım dedi bende anlamadım artık bu işleri 🤭
A_syma asuyalin Banada öyle söylediler. 2 doz olmustum zaten dedim. 5 doza tamamlanmasi gerekiyormus tamamlamamissin. Bu defa tekrar bastan tamamlayalim dediler. Doktora sordum hic gerek yok bosver sen onlari dedi 😂
asuyalin A_syma cevapların için sağol güzelim 1 hafta sonra doktora gideceğim ona sorayım bende artık