limoncicegim2 Kızlar birinci senemiz dolucak haftaya eşime ne hediye almalıyım bu erkeğe hediye almak konusu ne kadar beni zorluyor bir bilseniz heleki herşeyi olan birine açıkçası güzel değerli birşey almak istiyorum
misslavinia1 limoncicegim2 Eğer hamileyseniz bundan yaptırabilirsiniz. Ben eşimin 1 ay sonra doğum günü için bundan yaptırmayı düşünüyorum sayfada örnekleride var bakabilirsin canım☺
minik_koala_ve_annesi limoncicegim2 saat,parfum,gomlek,tisort,kemer takim,sigara iciyorsa cakmak , tesbih seviyorsa tesbih fanatikse forma, ayakkabi,terlik,pantolon,sort seviyorsa sort da olabilir aklima bunlar geldi
1mucize limoncicegim2 aynen öyle yaa erkeklere hediye düşünmek kadar zor bir şey yok ya. Böyle sevdiği ihtiyacı olan bir şey yok mu?? Bizimde ilk evlilik yıl dönümü geçen aydı. Mesela eşim kendi saatini bi çalışanına hediye etmişti bende saat almıştım hediye olarak ihtiyacı vardı diye şimdi de doğum günü yaklaşıyor ve geçen alışveriş merkezine gittik çok beğendiği bi gömlek vardı denedi biraz sıktı başka bedenleri de kalmamıştı bende internette buldum aynı gömleği istediği bedenden aldım. Varsa böyle beğenip alamadığı bir şey alabilirsiniz yani. ’ya da ona özel bi bardak yaptırabilirsin.
MeriHera limoncicegim2 eğer bütçeniz yeterliyse teknoloji aletleri olabilir ama fazla açılamam diyorsanız nostaljik oyunların olduğu oyun konsolları var internette. Tvye takıp eski atari oyunlarını oynuyorsunuz hem eşinize hediye hemde beraber yapılmalık bir aktivite olur sizede
limoncicegim2 misslavinia1 nasıl güzel çok beğendim çokta mantıklıymış ama daha 6 haftalığım çok küçük cinsiyeti belli değil adı belli değil bir ultrason resmî bile yok 😂
Adile13 misslavinia1 sayfa cok güzel ama maşallah fiytlar ne oyle 🥹 benimde eşiöin var 3 eylül doğum gğnğ bende araştırmadayım
misslavinia1 limoncicegim2 aa evet daha küçükmüş sizinki 😅☺ baska aklıma birsey gelmedi herseyi var demissiniz bilemedim😅
misslavinia1 Adile13 bu attığıma 200 civarı birsey söylediler fiyatlar degisiyor ama kapıda ödeme yok o yüzden bilemedim düşünüyorum bende😌
limoncicegim2 misslavinia1 yani aslında bunu bizde yaparız ki çok basit yazıcıdan çıkarıp çercevelicez 200 çok değil mi buna ya
misslavinia1 limoncicegim2 yani aslında doğru soyluyorsun hic böyle birsey yaptirmadigim icin bilemedim bi disari ciktigimda falan iyice arastirayim
mavisinprensesi20 Babalar gününde eşim ultrason fotosunu öperken yakalamıştır o anın fotosunu ahşap çerçeve üzerine bastırıp altına söz yazdırmıştım çok beğendi 🥰
1mucize limoncicegim2 eşinizin sevdiği şeyleri alabilirisiniz neler yapmayı sever nelerle ilgilenir yani bilemedim ya da iş yerinde kullanabileceği bir şey yaptıbilirsin ’ne iş yapıyor bilmiyorum ya da kendi işiyse masa üstü isimlik yaptırabilirsin