Zeynepemre Hanımlar 33 gün önce doğum yaptım. 8 kilo vermişim ama biraz daha vermeye ihtiyacm var. Hem süt yapacak hemde zayıflayabileceğim ne yapabilirim ?
YamurKarabulut Zeynepemre hemen 8 kilo gidiyor mu ? Normal Doğum muydu ?? Sütü en iyi su yapıyor bol su bol sebze yemeği, erik hoşafı az şekerli, rezene çayı hem ödem atımında hem sür artırmada çok iyi
NaimeYilmaz Zeynepemre Şunu ye bunu ye diyeni dınleme bol sütün olsun ıstıorsan gunde 3 lt suyu içmeyi bol yeşillik yemeyı ıhmal etme 🙏 onların sanada faydası olucaktır 🙏 üstünede her sabah yuruyus yapsan koşsan tığ gibi kalrsn ☺
Zeynepemre YamurKarabulut canım ben genel anestezi ile sezaryen oldum 1 ay sonra tartıldım anında mı gitti bilmiyorum ama dogum sonrası 10 gün aşırı iştahsızlık vardı onunda etkisi vardır belki
YamurKarabulut Zeynepemre bende sezeryan olcam yüksek ihtimal inşallah Benimde gider 😍 kilo verme süt artırma tarifleri diyetisyenlerin sayfasında çok oluyor . İnstagramdan takip et bi kaç kişiyi inceleyip
YamurKarabulut ElifTekeliKarpuz simdi etmiyorum ama gebelik öncesi ediyordum değişik hafif tarifleri vardı spor sonrası tatlı krizleri İçin 8 ayı geçti adlarınınunuttum .. ama keşfet bölümüne yaz bi kaç kişiye bak illa çıkıyor popüler olanlar