Muallime_97 fatsshn benim de suyum en son 6 lardaydi 1 hafta hastanede yattım doktor biraaz artmış dedi. 3 güne 1 kontrole gideceğim
dezgi vesilece bugün büyü temizlik bitti bende bittim yardımcı gelmesine rağmen çok geciktirmeden aradan çıkartın bence 😢 ve ben asla eylülde doğacağını düşünmüyorum hep ağustos 20 24 gibi geliyor 😄
vesilece Saylikesma yok canım ikisinde yaşlı kadın tut diyorlar 🤦🏻♀️ Mecbur işler eşimle bana kaldı şanslısın
Saylikesma vesilece hee anladım canım öyle de zor valla e ablan kardeşin falan yok mu yardım edebilecek veya kaynanan görümcen eltin falan ben tırsıyorum valla ya nasıl yapıcam nasıl bakıcam diye annem gelcek ama o da çok kalamıcak malum okulların açılacağı zamana denk geliyor doğum ve 2 kardeşim var okuyan 😢 bende o kadar şanslı değilmişim 😂
Bsrabzks vesilece son adet 7 Aralık bugün 35. Haftamıza girdik çok şükür. Oğluşun her şeyi hazır benimkilerde hazır ama üşengeçlikten Bi valize koymak kaldı geriye. Beyefendi çok yaramaz sürekli kendini toplayıp duruyor karnım taş gibi kesiliyor neler yapıyor kim bilir içeride 🥳
gzdeal 33+3 bende sıcaklarda çok zor oluyor yatsam yatamıyorum kalksam yürüyemiyorum çok gurbetteyim birde oda üstüne tuz biber bu hafta dan itibaren çok ağırlaştım 😏
Hilalc Bende 36.haftama girdim doktor 2 hafta sonra gel tarihi belirleyelim dedi sezaryen için. Korkuyorum ama çok bunaldım sıcaklardan ve ağırlaştım zorlamaya başladı beni bebişim😇 24 ağustos 38.haftamın ilk günü oluyor bakalım heyecan dorukta 🤩
vesilece Saylikesma eşim tek çocuk kendi kardeşimde bebekli canım yardıma geliriz diyen arkadaşlarımda tatilde 🙈🙈 Allah büyük kendimiz yapıcaz
Hatice2323 vesilece bende varım son adet tarihi 15 Aralık bekliyorum ve bir an önce doğurmak istiyorum zamanı gelsede… sıcaklar çok bunalttı artik
Saylikesma vesilece aboo isteseniz denk getiremezmişiniz herhalde 😂😂 olsun canım allah kolaylığını verir elbet beraber çok ta güzel bakarsınız inşallah ☺
Hatice2323 vesilece valla dün gece 4 de uyudum saat başı uyandim 8 den sonrada uyuyamadim. Yazın hamileliği çok zormuş
Seymababyy vesilece bugun 35 bitti cantam hazır ev temizliğinde mutfak banyo kaldı sadece diğer yerlerde derın temızlık bıttı
Yagmrr11 Hatice2323 sıcaklardan çok bunalıyorum sadece birde ayakta durunca bel ağrısı çok oluyor cinsiyet erkekmi sizinde