Mooomyyy 3prens71 benim de 7 Eylül sezeryan tarihim normal de sat 9 Aralık ama 15 Aralık diye baz aldılar
melisakumdere Sat 6 Aralık benimde. Bebek ters ve iri o yüzden sezeryan olacağım ama tarihi tam net değil. 1 Eylül olabilir diye konuştuk bugün. Hazırlıkları tamam inşallah bekliyoruz heyecanla 🥰
Kubrakopuz53 Evrem1234 senin vermen önemli değil bebek annenin depolarından besleniyor bende öyle oldu yani korktum zayıflıyorum diye ama bebek kilo alıyor 🤲🏻
Evrem1234 Kubrakopuz53 ayy evet yaa onu nasıl durdunuz yada yavaşlattıniz peki ben yediğime ictigimede dikkat ediyorum şekerim tokluk hep 130 altı çıkıyor ama bebiş yine kilo alıyor yine alıyor
Kubrakopuz53 Evrem1234 benim hep haftasıyla uyumlu gitti inşallah öyle devam eder diyetle düşürüyorlar diye biliyorum doktorun bişey demedi mi?
Evrem1234 Kubrakopuz53 şekerim normale döndü ama bebeğin fazla kilo alımını durduramiyoruz yediğim bebeğe gidiyor direk
cadimm Seyda94_ hahha aynı zamanda adet zamanımız nst ye kaçıncı haftadan sonra baktırmak gerek beni doktor 36.haftamda çağırdı onun rahatlığı İLE bende daha memleketteyim 😅😉
Seyda94_ cadimm aaa maşallah doğum ihtimali var dendi bana 34. Haftaya yeni girdik sancı çıkacak diye arabayla yakın mesafeye bile binip gidemiyoeum 🥴 32 den beri aliyolardi devlet Hastanesi’nde. Ama özelde ki doktorum 33 TE almaya başladı
Twingirlsmohter vesilece kendinizi heceleye hazır tutun ne zaman gelecekleri belli olmuyormuş benim kızlar 32+3 de geldiler 🥹 şuan küvezdeler ama iyi olacaz inşallah 🤲🏻🥰
Naz0123 vesilece çantamiz hazır ufak tefek eksikler kaldı sadece bende 33+3 deyim . Temizlik dün yaptım biraz .yavaş yavaş yapıcam bakalım .hayırlısı olsun 😁