Deletedmom434 Tazeannes doktoruna sor canım 30 haftalık oldum dişim ara ara ağrısada hala doktorum izin vermiyor
Meryem34 Tazeannes dişçiye bilmeden gittim dişci bakmadı bile izin Alman lazım izin verirse gel dedi 😊
Mavi20 Deletedmom434 27+6 dayım diş tedavisi görüşüyorum dolgumu çıkartıp kanal yapacak doktorum izin verdi 🤔 sizin erken doğum riskiniz falan var mı neden izin vermedi ki korktum şimdi
Deletedmom434 Mavi20 hayır hiç bir riskim yok doğumdan sonrada emzirme dönemimde yapılamayacağını söyledi tabi doktordan doktora değişebilir benim doktorum pipirikli biraz
Mavi20 Deletedmom434 benim doktorum da çok pimpirikli hatta çok güveniyorum ama ben korkuyorum erken doğum riski olurmuş dedim yok olmaz risksiz dönemdesin sesi 😔 olmaz inşallah hiçbişey 🙏
GizemC Diş agrısı sebebiyle daha bugün gttim 3aydan önce kesinlikle yapamam dedi 8haftalgm bende ilaç bile yazamam dedi 4haftayı nasıl gecircem bilmiyorum
Tazeannes Son gittiğimde hamile değildim yani daha test yapmamıştım o yuzden yapamam demişti 3 aydan sonra gelirsin dedi geçici dolgu bıraktı ama o da yavaş yavaş parçalandı şimdi minik bi ama parça tutuyor regl olunca randevu aldım ama o randevu günü gelene kadar da 1 ay geçti ve hamile olduğumu öğrendim simdi düşer de agrirsa ne yaparım bilmiyorum gittiğimiz başka bi doktor da iğnenin bi zararı yok tek sebep korkup kasilirsin diye yapmak istemiyorlar korkmam diyorsan ben yaparım demişti ona da biz yaptirmadik zaten iğneden çok korkuyorum 😅😅