Annesininportakali53 Aşure günü aşureyi yiyemem ama canım çekti ve hep diyordum hamileligim boyunca hiç oyle aşırı birsey canım istemedi diye ama heryerde aşure görür oldum🤣 hiç yememeye rağmen kalktım şimdi yapiyorum bu sicakta🥺
Asumankrtl Annesininportakali53 😃banada gönder 2 gündür arıyoruz pastahanelerde hem o reklam soktu aklıma 😍
Limonzeytin Annesininportakali53 aşure iyidir ye tabi bebike kilo aldırıyo diyolardı. Afyt olsn kolay gelsn👍😊
Annesininportakali53 Emedko göndereyim kuzum 2 gündür apartmanda yapan olur gelir diye bekliyorum valla 🤣🤣 gelmedi valla ayaktayım ne zamandır su gibi oldum ocak başında zaten evim sıcak 🥺
Annesininportakali53 123merveemir bende öyle diyordum 2 gündür normalde burda dağıtan oluyor ama şansıma mi dagitmadilar daha bir kaç gün sonra anca dağıtırlar benimde hiç sevmeme rağmen öyle bir canım cekti ki valla yandım bu sıcakta ekstra ocağın başında 🥺🥲
Annesininportakali53 Asumankrtl kız bizde aradık valla pastane market yok ki niye yok bilmiyorum geçen sene a 101 de vardı bu sene var mı bilmiyorum valla sırf a 101 bize uzak diye bu sıcakta gitmedim ama kac saattir ocak başındayım 🥵
Annesininportakali53 Limonzeytin aaa gerçi bir çok sey var içinde dediğin gibi kilo aldırabilir teşekkür ederim 🥰
Emedko Annesininportakali53 ay bende bekliyorum ki getirseler kimsecikler getirmedi ama 😟 geçen sene getirmişlerdi ne güzel. Resim filan gördükçe acayip canım istiyor ya .. malzemem olsa bende yapardm ama almadm da malzeme
Minigim38 Bende hiç yapmamistim kalktim hazir paket aldım yaptım gece yarısı normaldede cok severim zaten😄komsulardanda getiren olmadı 🥲
Annesininportakali53 Minigim38 ay valla ben pek sevmem heralde aserdim ilk defa öyle böyle değil sevmediğim şeyin kokusu burnumda 2 gündür dayanamadim kalktım yaptım valla ilk denemem çok ta güzel olmuş oturduğum gibi koca kaseyi yedim🤣 eşim de sevmez valla benim iki katı yedi
Minigim38 123merveemir kendi yaptığımızdaki lezzet yok ama yinede sevdim ben yerken tüm tatları hissediyorsunuz
tecrubesizanneadayi12 Annesininportakali53 ay vallahi benimde canım deli gibi aşıre istiyor zaten bayılıyorum çok seviyorum ama benim yapacak halim yok kolum kalkmıyor😑
Annesininportakali53 tecrubesizanneadayi12 kız ben sevmiyorum da heralde asermek böyle birseymis yani sevmediğim ve aramayacagim birseyi canım deli gibi istiyor resmen kaşınıyordum ama kasimadim çok sıcak hava ama canım istiyor ne yapayım kalktım yaptım valla dolu dolu yedim rahatladim🤣
Annesininportakali53 Sleepless_Mother valla yaptım yedim bile çıkarsa çıksın kasiniyordum resmen canım öyle çekiyordu pekte sevmem normalde yiyince rahatlama geldi bide ugrastirici birsey bittim resmen