momeva 34 haftalığım şuanlık, elhamdulillah halim vaktim yerinde. Yardıma gelecek insanlarda var 2 günde çekip çeviririm diye düşünüyorum. Doğum için 6-21 Eylül dedi doktorum ama asıl çatıdan sonra söyleyeceğim dedi. Siz ne zaman başladınız acaba?
Deemetibostnci momeva bende erken yapmışım sinekler zaten adam yiyor her yeri kepaze ettiler 38 olacam yakında şimdi yaptırsam daha iyiymiş
Benjaminannesi momeva son haftalarda yaptım doğumu kolaylaştırır 😂 bir de kaynanama söve söve anama babama öyle böyle pirtlattim😂😂
Nus_12 momeva benimde o zamanlar doğum aşağı yukarı ev taşınıyor temiz eve giricem direk sıcaklar mahvediyor sadece
AysegulArici momeva erken doğum riskin yoksa bı hafta daha bekle canım ama evini batıran yoksa başla bence ilerleyen zamanda da poaca börek sarma falan yapıp dippirize aparatif hazirlayabilirsin ben öyle yaptım su böreği poaca sarma içli köfte bunları yaptm doğum sonrası aparatif olsun diye bende 37haftaligim
Kleopatra- Bir hafta falan daha bekleyip başla bence canım. Daha erken diye düşünüyorsan Ağustos sonu da yapabilirsin kendine güvenin varsa. Neyse ki yardıma gelen de varmış, daha iyi olur senin için temizlemek zor olmaz o kadar. Kolay gelsin şimdiden. 🌸
momeva Kleopatra- antepteyim bazen 42 derece oluyor hava sıcaklığı ondan dolayı çok zorlanıyorum 🤦🏻♀️ Bir de çocuk odasına zamanında gardrobumuzu koyduk yatak odası geniş olsun diye, şimdi onu söküp komple kendi odamıza taşımamız gerekiyor 🤦🏻♀️ Ne kadar erken o kadar iyi 🥹
momeva Deemetibostnci ev zaten temiz kalmıyor ki 😂 her gün dip köşe temizlik yapıyorum yine aynıııı evde iki kişiyiz (ben biraz takıntılıyım 😂)
Pinpirikanne momeva bnde 34 haftaligm cnm bu ev temizliği konusu benimde aklimda hep vala haftaya diye dsundum bnde anacigim gelcek Allahtan ikimz yapicaz haftaya direk hali stor yikamaya verip cam kapi yapicam dolap çekmece duzenledim zten hastane cantamda tam takir hazir şükür haftaya yapip bitircem bidaha sil supur yaparm sdece zten agostos sonu gelir ancak diye düşünüyorum
momeva Pinpirikanne yapmaya çalışıyorum ama hava çok sıcak tek odada klima var sadece ve sıcaktan isilik oldum çok kötü. İnşallahhh bitiverir hemen 🥹
gmzzmg Ben 33e girerken yaptırdım her şeyi erken doğum vs olur dünya hali. Ama yaz olduğu için kapı cam açık temiz kalmıyor maalesef