Damlacaa suscarparimm evladimi kangalım diye sevmeyeceksem yüce Rabbim beni niye Sivaslı yarattı 😄 hele doğsun anasının yigidosu diye kosturucam peşine ahhahahshshs
Sermec27 suscarparimm oğlum doğdu annem tosi diyor eşimde tito çocuğun adı tosi tito ya da titolettin kaldı yeminle 😁
Zeynep0607 Minik tırtılım diyorum ismiyle sesleniyorum bol bol.Babası da aşkımm minik kelebeğim papatyam diyor 😁Tabi baba öyle deyince hanımefendi hemen tekmeler falan
suscarparimm Zeynep0607 Babalar kız çocuklarına daha bi düşkün oluyor galiba bana demediği kadar kızına aşkım bebeğim bitanem der 😂
Zeynep0607 suscarparimm evet Ya sabah bi uyanıyorum eli karnımda kızıyla konusuyor.Kalkıyor hazırlanırken eşyalarını seviyor yav çen napıyosun burda deyip çorabını öpüyordu bu sabah 😁😁
suscarparimm Zeynep0607 Sizinki iyi hevesliymiş eşim ben hamileyken karnıma asla dokunamazdı korkardı 😂😂
Birgul suscarparimm doğduğundan beri herkes defnekuş diye sevdi ben pamuğum, deli kızım, şaparta kızım diye seviyorum, babası lülülü, sarı kantaronum diye seviyo😀😀😀
zeynepdurunun_annesi suscarparimm Fındığım, tontinik, bal yanak, bal küpü, tospik, prensesim ve daha neler neler djmdmd