Rukz Merhaba Forumu takip ediyordum ancak hic baslik acmamistimecbur olana kadar 😁 24+4 hamileyim minik bir prenses bekliyoruz.sorunum hamile kalmadan once huzursuz bacak sendromu denen seyi yasiyordum yaklasik 1- 2 yildir olan birsey oturarak calistigim icin sanirim tetikledi hep bu yuzden spora gidiyordum biraz biraz iyi gelmisti ancak suan hamileyim sanki birkac gundur geceler ve hatta gunduzleri cok fena bir sekilde yasiyorum dar giymek beni mahf ediyor surekli titreme yanma.hissi bu sekilde kramplar ve bu sendromu yasayan hamişler neler yapiyorsunuz nasil atlatabiliriz 😔😔😔 Huzursuz bacak sendr nedir bilmeyenler icin alta bir aciklama birakiyorum. 😔😔😔😔😔😔 Bacaklarda sıklıkla ‘uyuşma’ ya da ‘karıncalanma’ şeklinde tarif edilen rahatsız edici hisler ortaya çıkar. Bacaklardaki bu huzursuzluk hissi en sık olarak baldırlarda görülür. Şikayetler özellikle akşam veya gece saatlerinde, istirahat halindeyken ortaya çıkmakta ya da daha belirgin olmaktadır. Bacaklardaki bu rahatsız edici hisler özellikle uzanma veya oturma gibi hareketsiz durumlarda belirmekte ve beraberinde dayanılmaz bir şekilde bacakları hareket ettirme isteği bulunmaktadır. Bacakları hareket ettirmek ve germek yakınmaları geçici ve kısa bir süre için azaltmakla birlikte hasta tekrar istirahate geçtiğinde belirtiler tekrar başlar. Bazı hastaların kollarında ve gövdelerinde de benzer rahatsız edici hisler olabilmektedir. Aynı yakınmalar gündüz saatlerinde istirahat veya uykuya dalma esnasında da ortaya çıkabilir.
Kumral60 Ben masaj yapiyorum bacak arkasindaki etli kismina acifyrm biraz rahatlio ya da agirlik bagliycaksin ebru sanlinin agriliklarindan rahatlatio yataktan salliosun asagi birazcık😁
Rukz Kumral60 bu gece deneyecem bakalim 🙈🙈🙈 insllh yarari olur calistigim icin uykumu alamayinca birde hamile iken cok zor oluyor