Kokturk Kızlar sezeryan doğum olacak yüksek bi ihtimal evlilik yıldönümü olduğu günlere denk gelio. Siz olsanız özellikle evlilik yıldönümünü ister miydiniz? Ben o gün hem eşimi hem evladımı buldum mantığı ile yaklaştım anketime katılır mısınız?
Deletedmom52620 Kokturk eğer denk geliyorsa isterdim tabiki de benim kızımın da doğum tarihiyle evlilik teklifi ettiği tarih aynı güne denk geliyor 😂 ama kızım erkenci çıkmazsa çıkarsa anneannesiyle aynı gün oluyor 😂😂
hilalhanim Kokturk valla hayatın be göstereceği belli değil belki boşandık belki kötü anımız oldu neden çocuğumla onları hatırlayayım 🙄 ayrıca ikisi ayrı kutlansın isterim her sene 😂 ne kadarda negatif bir insanım 🫣
kizannesiyimm Kokturk Bizim evlilik yıldönümümüz ile benim doğum günüm aynı gün. Farklı günlerde olmasını isterdim fakat nikah tarihi yoktu başka. Ya birkaç ay erteleyecektik ya da doğum günümde evlenecektik 😂 iki gün üst üste kutlama yaptık biz de 😂
GlsMila Kokturk ay ben istemezdim doğum günüm tanışma ve evlilik tarihi aynı bide bunu kızımla paylaşamam 😂😂😂gerçi eşim Allah razı olsun üçüde aynı gün olduğu halde hepsine ayrı hediye alıyor ama kızı gelince papucum dama atıla bilir 😂
BBuseY Ben olsam istemezdim çünkü her ikiside önemli günler ayrı ayrı kutlamayı tercih ederdim 🤗 bebeğiniz büyüğü zaman doğum gününü mü kutlayacaksınız yoksa eşinizle başbaşa yıl dönümüzü mü kutlayacaksınız 🤗Bnce bunu düşünün 😉
Burcu1101 İlk bebeğim 20.01.2020 doğumlu bu doğumumda marta geliyor 23.03.2023 olsun istiyorum bakalım 🤣🤣 evlilik yıl dönümünde güzel olur bence 🥰