Duyguliva Benimde 2 kizim var 1.Livasu 2.Ledeyna simdi oglum olcak 1 haftam kaldi adini yusuf hamza koycaz ben sevemedim ismini ama kizlarimin adini ben koymustum simdi esim oda vazgecmiyo illa yusuf hamza olcak diyo🤷♀️
Oznrusk Semaaa321 seni o kadar iyi anlaıyorum ki bende aynı şeyi yaşadım artık söylemiyorum doğduktan sonra öğrensinler sinirlerim bozuluyor yoksa
Nuuresra Kızlar merhaba aranızda hem yeniyim hemde yeni taze anne adayıyım 😍 Kızım olursa adı ayşe olacak ama ayşe nin yanına uygun bir isim arıyorum fikir verir misiniz 😌
Reyhandemirbasaran Baharshin Allah sağ sağlim kavusmayi nasip etsin. 😇 bir oglum var Alp Demir. Simdi ikinci oglumu bekliyorum Oğuz Kağan.
Gunesligunler- Baharshin Rabbim nasip ederse bir kızım olacak! Hayata umudum sondu, tam o sırada GÜNEŞ gibi doğdu ☀️ O yüzden ismi GÜNEŞ, öğrendiğim ilk andan beri kız olursa GÜNEŞ dedim.
Oznrusk Semaaa321 bizde Eylül koyucaz nasipse dediler yok insan ismi değilmiş ay ismiymiş bir anlamı yokmuş öyle isim mi olurmuş
Semaaa321 Sedacnsvr benim eşimde öyle çok istiyor o ismi bizde kararlıyız bakalim Rabbım hayırlı etsin meleklerimizin ismini insallah 😇
Semaaa321 Mavis-annesi-36 çok teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun😇 demicem bende artık kimseye dediğiniz gibi duyulmayan isimler olduğu için hep tepki geliyor ama bunaldım benim içime sindi gerisi hikaye söylemicemki moralim de bozulmasın
Mavis-annesi-36 Semaaa321 aynen öyle yapın zaten fazla kalmamış bu az sürecte boşuna kendinizi üzmeyin ki bebekte hissetmesin koyacaksınız herşeyi hazır başkalarına söyleyip iç karartmaya gerek yok ayrıca çokta güzel isim çok duyuyoruz bu kadar tepki boş onlarınki