Meros15 Ceylanakin bizimde son 10 Allah’ım hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla sağ Salim bı avazda inşallah 🙏
Sehrbnon122 Ceylanakin ayy ne güzel bi mucize Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah biseyler aldın mı canım bende 23 haftalık ikizlerime hamileyim de ne zaman baslasam alısverişe diyorum
Akira Ceylanakin son 23. Bir ay sonra hayatımda hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmek hem endişelendiriyor hem de yeni bir maceraya başlıyormuş hissi uyandırıyor ☺️ Nasıl doğuracağımın korkusu da cabası.
Minnacksevdack Ceylanakin enteresan bir duygu değil mi ? 😂 Kardeşime diyorum ki bir daha tek başıma size gelemeyeceğim bir kuyruğum olacak😂 Düşününce zor ama eminim bir o kadar da güzel bir duygudur 🌸
Ceylanakin Sehrbnon122 ben alışverişi bitirdim çok şükür. Ve çok geç alışverişimi yaptım sanırım senin haftalarinda bitmişti herşeyi 🤗 seninde Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla 😍
Ceylanakin Akira aynı duygulara sahibim. Aşırı endişe yukluyum böyle olunca da haksızlık ettiğimi düşünüyorum bebeğe . Ama plansız olduğu için gebeliğim bundan olduğunu dusunuyorum
Ceylanakin Minnacksevdack vala nasıl bir duygu acaba dediğiniz gibi minik bir kuyruk çok merak ediyorum ben yaaa 😂
Ceylanakin Banuc banada 8 Eylül dendi ama hiç beklicek gibi değil sancılarım çıkmaya başladı nst de çok heyecanlı 🤔🥲
DilaraAslann Si-bel amin cumlemizin sizin bebeğin kilosu kaç acaba benimki 3 kg olmuş kafam karıştı normal doğum düşünüyorum haftalarimiz ayniymiş
Aminenin_annesi Ceylanakin son 29 aşırı heyecanlıyim😸 hayatımıza yeni biri katilicak ve artık hayatımızı ona adayacağız 🙈
Ceylanakin Aminenin_annesi çok büyük bir bilinmezlik ve cahillikle bir heyecan yaşıyoruz çok enteresan. Allah doğru ebeveyn olmayı nasip etsin herkese 🥰
Si-bel DilaraAslann valla şu an da bilmiyorum kaç olduğunu en son 32 haftalık gitdim 1900 dedi doktur yagrin gidecem bahalim kaç oldu haberim yok yazarim yagrin öğrendiğimde.
Pelinakcn Ceylanakin uygulamaya göre son 46 ama bence erken gelecek son 30 larda hissediyorum bende ☺️🫶🏻
Ceylanakin Pelinakcn bende öyleyim bide adet tarihim değişmişti orta kontrollerde . Eski tarihe Göre gidiyo şimdi aslında 37 haftalardayim heran doğacak gibi alttan çok dürtüyor 😂
Sehrbnon122 Ceylanakin yok kuzum yaa 23 hafta bence daha erken ne bilim 30 haftalarda basarım diye düşünüyorum