Dilek-Murat Kızlar yeşil mandalina acayip aşeriyorum nereden bulabilirim ankarada yaşıyorum bir tavsiye lütfen
Nskyhn Dilek-Murat https://www.toptanmanav.com/urun/2465/bodrum-yesil-mandalina Buraya baksana bı canım
Tugcebanu Dilek-Murat taze meyve sebze diye bi uygulama var biz ordan her şeyi sipariş edebilmiştik belki vardir bi bakın isterseniz
zeyel_sena Dilek-Murat elvankent tarafında Bi market var her meyve satılıyor eşim kışın ortasında yeşil erik bulmuştu
Dilek-Murat Hal de bulamadık. Ankara da talan etmediğimiz yer kalmadı yok diyince millett daha Cook artti
otekidunyali Ya bi site vardı “aseriyorum.net” bi ordan bakın isterseniz hiç sipariş vermedim ama henüz aşermediğim için.
otekidunyali Ay şimdi googledan baktımda o siteden sipariş verenler bozuk çürük çıkıyormuş sipariş vermeyin siz, yorumumu silemiyorum o yüzden bidaha yazmak istedim 🥺
Tugcebanu Tugcebanu sebze meyve dünyası olmuş ismi bir çok kez sipariş verdim güzel geliyor ürünleri tavsiye ederiim
Shahah Dilek-Murat Tunalı hilmi caddesinde hemen kuğulu parkın karşı sokağında manav var gitseniz herkes gösterir zaten her türlü ama her türlü meyve sebze var