umutsuzannee Kızlar merhaba yarın tam 38 haftalık oluyoruz doktor kontrolüm var ve bu sefer geldiğin de çatı muayenesi yaparız demişti doktorum çok gerginim nasıl geçecek acıyacak mı ? Çatı konrtölü olanlar nasıl geçti beni biraz rahatlatın lütfen 🙏
hunilimom umutsuzannee 2. Gebeliğim pazar günü acil gitmiştim orda yapıldı hiç acimadi kendimi kasmadim kasmas isen hiç acımıyor 5-10 saniyelik bise iki parmağı ile bakıyor biraz bastırıyor belki o acır
Beyazanneweww umutsuzannee bende burada sormuştum o haftam gergin geçmişti doktorum sağolsun çok rahatlattı ve korkulacak bişey yok 1 dakıka bile sürmüyor sadece çatala oturuyorsun tedirgin olma canın acımıyor sadece dokunduğunu hissediyorsun
Bayancorek umutsuzannee Normalde canım tatlıdır ama acı falan hissetmedim. Toplasam 10 saniye belki sürmüştür belki sürmemiştir. Üstelik erken doğum riskim var diye 35 de yapıldı. Sonrasında lekelenme veya kanamam da olmadı şükür. 🙏🏼
Atlasmommy Acı eşiği ile alakalı bence ben de dün oldum kendimi çok kastım kanamam oldu hala da devam ediyor
umutsuzannee Atlasmommy kanama olduğunu bi kaç kişiden daha duymuştum doktor normal demiş sanırım geçmiş olsun canım
Defne_m Benim de geçtiğimiz hafta oldu çatı muayenem, hiç bişey hissetmedim acı falan çok şükür gayet rahat geçti hiç kasma kendini
ipekveatlas hiç bişeu hissetmedim ki ben cok kasıntı bi insanım çok canım acır. mesele kendini kasmamak sıkmamakta yoksa kötü geçer. normla doğum düşünüyosan çatı muayenesi bi hiç