Anemon Bizim 19 günümüz kaldı ama heran bekliyoruz erken Doğum olabilir demişti dr.umuz ama bu kadar geldik şükürler olsun sizde durumlar nasıl arkadaşlar?
Gamzelimseyma Anemon ben çok heyecanlıyım ya 🙈 25 gün kaldı ama çok bekletmeden gelsin istiyorum. Hatta erken doğum için ne yapabilirim diye araştırır oldum😁🙊
Aysenurtimurcin Anemon bende 37 ye girdim kasıklarım agrimaya basliyo artk haftaya muayene olcam alttan ruyamda 38 de dogum yaptigimi gordum hayirlisi bakalm normal istiyorum ama napmam lazm hurma ye diolar bol bol
kckynssna Anemon evet gerçekten bende bayağı ağırlaştım ve doğum yapmak istiyorum 😫ama aynı düşüncedeyim daha 36 dayız 38-39 da gelsin de istiyorum bakalım nasip nasıl 🤗🐥
Gamzestetik Benim de 27 ekim gözüküyor ama bebiş ters duruyor 😔 inşallah dönerse normali bekliycem dönmezse daha erken sezeryan olucak sanırım
Cigdem91 Son 16 gün 2 aydır baş aşağı doktorum normal yaparsın deyip duruyor haftaya da izinli doktor doğmasın kızım diye dua ediyorum artık 😬😕😕
Babies16 Anemon ben yumurtlamami takip ettgim icin dollendigi gunu biliyrm.adetime gore gec ama yumurtlamama gor ehesapladm zaten hep.ve 10 gun var bakalm kismet
Busraa97 Son 24 gun 😍 tahminen 20 ekim gibi dedi doktorumuz.Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Bir avazda kurtulalım 😊😀
Eliffselinn Bizimde 3 kasım son gün görünüyor. Bir aydan biraz fazla ama kızım tersmiş. Bide 50cm, 3050gr... doktorum hiç normal Doğuma yönlendirmiyor beni😔 bebek ters, kilosu fazla gidiyor falan diyor. Bende şimdiden 18 kilo aldım😢 benim kilomda fazla. Acaba hiç mi normal Doğum şansım Yok diye düşünüyorum.
Anemon Eliffselinn bende 19 kilo aldım bebişimde 3 kilo demişti dr.umuz. İlk gebeliğimde 23 kilo almıştım normal Doğum oldu ama biraz erken gelmişti
Aysenurtimurcin Eliffselinn bende baya aldim ya 13 kilo aldim suan 37 deyim normal istiyorum ama bakalim