Yaseminturan_ Tugba__- Oğlum 28 aylık bende suan 10*5 deyim 6.haftadan su zamana kadar çok kötü geçiriyorum kusma bulantı vs :/
muallimehanimmom5 Tugba__- Allah razı olsun aminnnn rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤗 zorluklar olacak ama pozitif tarafdan bakmaya çalışıyorum😅
muallimehanimmom5 Tugba__- gerçekten öyle ilk gebeliğimde de 9 ay bulantı cektim benim gebelik süreci zor oluyor umarım doğum sonrası daha güzel olur birlikte büyürler kardeşten öte arkadaş da olurlar inşallah çünkü iki bebeğim arası 15 ay olacak Allah izin verirse 🙃
Ays_cskn Tugba__- oglum 1,5 yasinda 31 haftalik kizima hamileyim son zamanlarda biraz zorlasti elim ayagim atese vurmuş gibi yaniyor surekli uyumak istiyorum ama mumkun degil malesef bazen agrilarim oluyor vs oyle iste kisaca
_mir_6547 Tugba__- 1 yasinda oglum var 20 haftalık hamileyim hamilelik.yormuyor oglum cok yoruyor beni asla durmuyo yerinde cok hiperaktif Surekli pesindeyim inanin bazen hamile oldugumu unutuyorum
Xxz Tugba__- 1 yaşındayken hamile kaldım henüz yürümüyor ama emekliyordu bende gündüz koltukta uyuya kalıyodum.o da etrafımda oluyodunuyandigimsa bazen bakıyorum o da uyumuş öyle öyle ilk 3 ayı atlattık şimdi 2 yaşına az kaldı bende dogurucam bir kaç haftaya inşallah