ramonun_annesi Kızlar mrb 24 haftalık olacağız ben tamamen çöktüm bunalimdayim 11 aylık oğlumda var hamilelikten mi neyse aşırı derecede halsizim midem ve karnım ağrıyor nefes alamıyorum ayakta duracak halim hiç yok napicam böyle ya 😭😭😭
ipekveatlas ramonun_annesi kuran açıp dinle evinde için ferahlar dua et namaz kılabiliyosan kıl huzur bulursun
Eslem_1 ramonun_annesi ben bile olurken yoruldum 11 aylık çocuk var ve 24 haftalık hamilesin umarım yanında yardımcın ya da aile bireylerin vardır..zor olmalı tabi arka arkaya iki çocuk
Birkuzucukbeklerken ramonun_annesi aynı durumdayız canım 11 aylık kızım var 36+3 hamileyim hiç bişey yapacak takatim yok
asuyalin ramonun_annesi bende öyleyim canım hamilelikten sanırım sıkıntı yapma, bir de ben de diş ağrıları başladı 😞
ramonun_annesi Eslem_1 hemde çok zor ya ailemin yanındayım ama boş oğlum annemlerde durmuyor onlar kucagina alınca ağlıyor sürekli benim boynuma elini doluyor öyle susuyor bir iki hafta sonra da evime donecem napicam bilmiyorum
Birkuzucukbeklerken ramonun_annesi benim bebek kanala girmiş 1 cm açıklığım var paytak paytak yürüyorum sen yine annenlerdeymissin ben tek basinayim
minikoglummm ramonun_annesi demir ve vitamin kullanıyor musunuz onların eksikliği de yaparmış halsizlik
ramonun_annesi minikoglummm vallahi ne yalan soyliyim doktor veriyor üç aydır ağzıma almamışım ilaclardan tiksindim ☹️
minikoglummm ramonun_annesi doktorun verdiği ilacı neden kullanmıyorsun ne demek ilaçtan tiksindim sonra böylece sonuçları olur işte