Merhaba arkadaşlar🌸 burada ki pozitif olumlu hikayeleri gördükçe zamanı geldiğinde buraya yazmak nasip olur diye düşünürdüm içimden.
Bir hafta önce Salı günü tam 35 haftalık hamileydim ufak bir stres sonucu akşama doğru kasıklarıma agrı girdi ama çok önemsemedim gelip geçer diye düşündüm akşam belimden karnıma doğru regl sancısı gibi bir agrı olunca ne olur olmaz diye doktoruma yazdım doktorum acilde nst ve idrar testi yaptırıp göndermemi ve bu aralar erken Doğumun fazla olduğunu söyledi hemen devlet hastanesine acile gidip idrar testi verdim ve nst çektirdim ebe sadece küçük bir agrım olduğunu idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanabilecegini söyleyip serum yazdı ama idrarda enfeksiyon yoktu bende doktorumu aradım sonuçları bana at dedi nst de sancım olduğunu ve bu serumla duracak bi agrı olmadığını hastaneye gelmemi yatış yapacağını söyledi bu arada özele takipliyim. Hemen daha önce hazırladığım hastane çantamızı alıp hastaneye koştuk yatısımı yaptılar ciğer geliştirici iğne ve magnezyum doğum durdurucu ilaçlarla iki gün yattım hastanede sancım vardı ama doktorum bebek küçük olduğu için tutabildigimiz kadar içerde tutalım dedi ve bebegim için sancılara dayandım yumuşamam ve 1 cm açılmam vardı perşembe günü sabah sancılarım azaldı ve doktorum istersen seni taburcu edeyim ortam değişince biraz daha rahat edersin ama tekrar agrın sancın kanama su olursa mutlaka haber ver dedi perşembe günü taburcu oldum cuma sabah 5.30 da öyle bir sancım oldu ki beni uykumdan uyandırdı ve eşimle hemen acile gidip nst cektirdik devlet hastanesindeki ebe sancımın olmadığını bu haftalarda böyle şeyler yaşayabileceğimi söyleyip eve gönderdi beni ben tekrar kendi doktoruma attım sonucu ve bana hemen gelmemi doğumun başladığını ve bebeğin kalp atışlarının sınırda olduğunu söyledi aceleyle evden çıkıp takipli olduğum hastaneye geldik hastaneye vardığımızda sabah 10 du doktorum beni muayene etti ve 11.30 da acil sezaryene aldı ve bebegim doğdu 🥹 inanın arkadaşlar benim sezaryenim hiç zor olmadı belkide ben çok rahattım o yüzden bilmiyorum hep olumlu düşünüp bebeğime kavuşma anı vardı içimde ve bi yandanda korku erken olduğu için küvezde kalır mı bi sıkıntısı var mı korkusuydu ameliyathanede anestezi uzmanı belime iğne yapacağını kendimi kasmamı söyledi inanın sinek ısırığı kadar bile acıtmadı canımı hemen ayaklarıma sıcaklık inip karıncalandı beni defalarca kontrol ettiklerini iğne batırdıklarını söylediler ama ben hiç birini hissetmedim doktorum hemen ameliyata başladı 5 dk içinde bebegim doğdu zaten doktorum bebegi alırken karnıma bastıracagını korkmamamı söyledi ben sadece hafif çekiştirme hissettim doğar doğmaz ağladı ve bana gösterdi bebeğimi agladıgını bunun ciğerleri için iyi bişey olduğunu söyledi bebegi hemen çocuk doktoru aldı muayene etti bi sıkıntısının olmadığını ve takip amaçlı kuveze alacaklarını eger sorun çıkmazsa iki güne bana vereceklerini söylediler benim için asıl zor olan ameliyat değildi hem karnımın bir anda boş hem elimin boş kalması beni çok yıprattı bebeğim küvezde kaldığı sürece hep ağlama krizine girdim ama bu esnada sürümünde sağdım olumlu düşünmeye çalıştım çok şükür sütüm Hemen indi bebeğimle iki gün ayrı kaldıktan sonra herseyin iyi olduğunu ve bana vereceklerini söylediler pazar günü kavuştuk bir günde çocuk servisinde anne bebek uyumuna baktıklarından sonra dün taburcu olduk çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz. bu arada devlet hastanesi ve özel hastane diye belirtmemin sebebi bizim buradaki devlet hastenesinde ki ebeler gerçekten çok kötü sadece bana degil herkese karşı böyleler benimle hiç ilgilenmedi birazda insanlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum ama bir ebe doğumun başladığını nasıl göremeyip beni eve gönderir aklım almıyor sonuçları kendi doktoruma atmasaydım olacakları düşünemiyorum bile. Doğumun her şekli güzel sezaryen veya normal sonucunda yavruna kavuşuyorsun diyeceğim o ki hiç birseyden korkmayın sonucu düşünün olumlu düşünün inanın hersey daha kolay geçecek çok uzun oldu hakkınızı helal edin bu kadar ayrıntılı yazmamın sebebi belki benim gibi acil ameliyat olacaklar vardır bir nebze olsun içlerini rahatlatmak istedim güzel şeyler düşünmek güzel bir hayat getiriyor çünkü Rabbim hepinizin evladını bağışlasın hamile arkadaşlarımada sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin ve cümlemizi evladından ayırmasın.🥰🌸🙏🏻