Greenmomy aleeyllz12 detaylı ultrason 12.haftalarda da yapılıyor. Sadece 22. Haftalarda olmuyor. Bazen doktor yönlendiriyor, bazen önceki kayıplardan dolayı isteniyor.
cherry_blossom didimom çok erken detaylı için ya bu nasıl iş anlamadım. DHA çocuğun organları gelişiyordur oluşmamıştır belki. Bence amniyodan önce bir doktora daha danış derim.
didimom cherry_blossom doğdu benim bebişim. Amniyosentez yaptırmadık doğum sonrası da bir sorun çıkmadı çok şükür 🙏🏼
didimom cherry_blossom pelvik şeklinde ama sorun yok normal çalışıyor ikisi de. Benim annemin de böbrekleri normal yerlerde değil
nzlnzl3535 didimom merhaba, benim de bebeğime pelvik börek tanısı koydular, şu an bebğinizin durumu nasıl? Nasıl bir süreç geçirdiniz, bana biraz bahsederseniz çok sevinirim
didimom nzlnzl3535 merhaba 9 aylık olduk bir sorunumuz olmadı çok şükür merak etmeyin başka ek bir durum yoksa siz de sorun yaşamazsınız😊 herhangi bir süreç yaşamadık doğum sonrasındaki gün kontrol ettiler böbrekleri çalışıyordu bir daha herhangi bir kontrole gerek duyulmadı.
nzlnzl3535 didimom çok teşekkür ederim :) sağlıkla büyüsün bebeğiniz, umarım bizimde bir problemimiz olmaz 🙏🏻
Krtcm didimom geç değil ultrasonda bir şey gördüyse detaylıya erken girebilirsin bende 13. Haftada benzer bir sorunla girmiştim
Eda91- didimom geç değil aslında 18. -22 haftalar arasında yapılıyor detaylı ultrason. Bahsettiğiniz büyük ihtimal ikili tarama testi, yine perinatolog bakmıştır
didimom 1gamze bu geçen bir sorun değil kalıcı olarak böbrekler aynı duruyor tabi herhangi bir etkisi olmadı hayatımızda.
nilay0924 Benim at nalı böbreğim var. Şekil olarak birleşik ve at nalı şeklinde. Biri diğerinden bir tık daha küçük ama çalışmasında herhangi bir sorun yok. Nefrolojiye gidiyorum 2 senede bir falan. Yani illa bir sorun olmayabilir anomali olarak kalabilir. Ama bence de detaylı ultrasona biraz erken gitmişsiniz. 20. Haftayı geçince bence yine gidin
Elifyildizdemirrr didimom merhaba müsait misiniz sormak istediğim birkaç şey var böbreklerle ilgili 🙏🏻