Netya Ben 9. Haftadayım mide bulantısı 6.haftada başladı hala devam ediyor ne zaman geçecek dersiniz…
Dedimolabilir Netya ayni durumdayiz bende 9 haftaligim 6. Haftada ogrendim hala devam ediyor tiksinti bide keske hemen gecse.
Gzdmrt2905 Netya benim de 9+2 çok midem bulanıyordu ne yersem çıkardım doktorum prilam verdi gece uyumadan iki tane iç dedi çok şükür geçti kızlar bi de sadece bir gece aldım ilacı 😊
Ensinacar Netya 10 haftalık olduk bu gün ben başından beri istifra etmedim çok bünye meselesi sadece 1 kere oldu ama geçti sanki ağır yemeklerde bide kızartma yaparken dayanamıyorum o kokuya ama bulaştım geçti şükür yani miğde eşkimesi
Nilgunaksudizdar Benimde bulantım var ama prilam verdi doktor onu içiyorum yine kusuyorum ama günde 1 kere falan haptan önce bende çok kötüydüm
Gzdmrt2905 Gzdmrt2905 ağır grip geçiriyorum burnum tıkalı tat alamıyorum belki ondan midemin bulunmasına sıra gelmiyor olabilir ama o hap beni rahatlattı
Netya Gzdmrt2905 ben bir iki gün kullandım bende aşırı uyku yaptı aynı zamanda halaizleştirdi kolumu kaldıracak hal kalmıyordu onu attığımda bıraktım bende
Gzdmrt2905 Netya yan etki mi yaptı acaba genel de doktorlar bu ilacı veriyor ilk senden duydum canım söyle değiştirsin mide bulantısı da aşırı halsizlik yapıyor
Netya Gzdmrt2905 bilmiyorum olabilir ama onu içtiğimde ölü gibi oluyordum farkedince kendi haline bıraktım durumu ama çok zor bi süreçmiş cidden bir an önce geçsin istiyorum günler 🤦♀️