Nagihanckmk Oğlumun ismini Ateş koymak istiyoruz ama bir iki kişi dışında herkes sakın diyor.. çok saçma Ateş diye isim mi olur diyorlar.. eşimde bende kendimizi öyle alıştırdık ki Ateş’e başka hiç bir isim güzel gelmiyor kafam çok karıştı.
Appayipyip Nagihanckmk şahsen ben de tercih etmezdim bu ismi çünkü isimlerin illa ki kişinin karakterine etkisi olduğuna inanıyorum. Mesela Poyraz ismindeki çocukların bir çoğu gerçekten fırtına gibi oluyor falan 😅 Ateş ismi bu konuda hepten sıkıntılı bir isim maalesef. Bir diğer açı da ateşten yaratılan şeylerin isimlerini kullanmak da günah Güneş ismi gibi mesela ama tabii ki kişinin kendi tercihi bu tarz şeyler 😊
Mirdemir Nagihanckmk saçma değil de ben Allah’ın yasakladığı isimlerden biri olduğunu duymuştum geçenlerde ☺️
prens_annesii Nagihanckmk Gayet güzel ve cool bir isim bence 😎 bizim ailede olmasaydı bende koyardım Ateş .. Ama Aslan Uras koymaya karar verdik 💙🫶🏻
Tugcebanu Nagihanckmk sakın diyenler kendileri koymasın siz karı koca karar vermişsiniz zaten ☺️ Ege ismine bile (daha yaygın kullanıldığı için bile diyorum) burun kıvıranlar oldu, biz eşimle karar vermiştik ☺️ Bence gayet güzel ateş 🔥