otekidunyali Kızlar gidenler yorum yapabilir mi Keçiören MedicalPark mı Etlik Lokman Hekim mi? Hangisi daha iyi sizce ve doktorunuz kim?
eylulicten otekidunyali kecioren medical park Doc Dr yetkin karasu. Ankaranin en iyi doktoru ve hastanenin de en gozde doktorudur. Bir o kadar esprili ve tatli dillidir. Dogum paketi yaptirin mutlaka:)
2022bebeki otekidunyali Lokman Hekim iyi ancak çok kalabalık. Medical Park Keçiören Yetkin Karasu ve Bülent Yirci’ den memnun olan arkadaşlarım var ben olsam Medical Parktan paket alırdım ':)
otekidunyali eylulicten ya ben de yetkin beyi düşünüyordum eşimin arkadaşı etlik lokman hekimi önermiş acaba dedim hangisi daha iyi. Çok teşekkür ederim sevindim şimdi sizden de duyunca🌸
eylulicten otekidunyali gercekten cok tatli ve dogum konusunda sizi rahatlatan strese sokmayan bir doktor. Muayenelere ucarak gidiyorum. Dogum yeterince zor bunu kolaylastiracak doktor lazim pisman olmayacaksiniz :)
otekidunyali 2022bebeki Senaatktk büyük ihtimalle medicalpark a gidecegim sanirim, önceliğim yetkin karasu daha sonra bülent yirci olacak cok tesekkür ederim 🙏🏼
otekidunyali Svda06 elif terzi iyiymiş ama çok yoğunmuş öyle duydum ben de o yüzden kısa tutuyor diyorlar