Eda06 Kızlar bugün ilk kez muane oldum. 4+6 haftalığım. Doktor baktı keseyi gördü ama kesenin üstünde bi şey daha gördü kan pıhtısı olabilir veya ikiz de olabilir dedi. Resmi buraya yüklesem bi bakar mısınız? Birde kan pıhtısının hiç zararı oldu mu başına böyle bi şey gelen varsa tecrübelerini yazabilir mi 🌺.
RehoGelin Eda06 bende de kanama alanı dedi doktor sonra kese dedi 5+4tüm şuan küçük olduklarından öyle görünüyordur belki içini kötüye yorma 🤍
Naniklininik Eda06 kötü olma ne güzel işte 🌼 güzel kalabalık bir aile olursunuz güzel düşün sonra rabbim aratmasın inan ki hayatta herşey zor ama en önemlisi sağlıklı olması huzurlu olması.
Eda06 Naniklininik bi tanede iki yaşında oğlum var kendim büyütüyorum kaynanam falanla küsüm kimsem yok o yüzden korkuyorum 😭
Eda06 RehoGelin ayyy inanmıyorum vall ikiz olursa bide oğlum var bittim demektir 🥲🥲🫠🫠 deliler hastanesinde aratın beni 😵💫😵💫🤣🤣
Eda06 RehoGelin canım eğer varsa ultrason resmini bana atar mısın kanama alanı dediği zaman ki ultrason resmin