NurTpl Arkadaşlar merhaba. 12 haftalık hamileyim. Doktor muhtemelen erkek, bir çıkıntı görünüyor dedi. Bu şekilde erkek denilip sonradan kız çıkma ihtimali var mı acaba? Başınıza geldi mi böyle bir şey?
Easl NurTpl evet muhtemelen aynı haftalarda bana da erkek olduğunu düşünüyorum. Vücut yapısından ama net değil dedi kız çıktı
Dtinc NurTpl ilk gebeliğimde 12 haftada erkeğe benziyor demişti dr ama kızım oldu 16 haftada netleşmişti
hulya_6363 NurTpl canm 12.hafta daha cinsiyet ayrımının yeni baslandigi dönem 16.haftadan sonra kesinlik kazanıyor cinsiyeti ayrıntılı ultrasonla netleşir
iremcannn1907 NurTpl değişebilir canım, hafta olarak erken, erkek deyip kız çıkan çok. Çıkıntıyla kordonu karıştırıyorlar genelde. Bana 11. Haftada %70 kız demişti, 15. Haftada %100 erkek. Sonuç olarak oğlum doğdu 7 aylık oldu bile ❤️😊
benkosarim Benim başıma geldi ayrıntılı ultrason da kız olduğu kesinleşti sağlıklı olsunda farketmez di benim için.
miniktirtilim NurTpl 11 den 22ye kadar erkek gibi cikinti var ama pipi diyemeyiz dediler 22 de detayli usg de kiz oldugu netlesti rahmi yumurtaliklarina kadar net sekilde gördük. Hala bazi devletteki doktorlar erkek gibi diyor gibi.m sebebi pipi göremedikleri icin ama cikinti var. Oda bazi kiz bebeklerin ozel bolgesi sis olur etli yani bizim tabirimizle
NurrrH NurTpl ilk bebeğimde 12 haftadan 22 haftaya kadar erkekti. Detaylıya girdim o hafta kız olduğunu öğrendik 🌺
Adacan Bana da 12de erkek dedi 16da kız dedi 1 Eylül’de detaylı var onu bekliyorum ama 16da bayağı bayağı baktı ilk erkek dedi yanılma olmasın diye kesin kız dedi ama ben şüphede kaldım ama hamileliğimin başından beri kız olduğuna emindim böylede bir gerçek var😁
Minibebe NurTpl evet benim 12 haftada erkek dedi hatta 20 haftamda renkli ultrasonda öğrendim kız olduğunu
cansualisa NurTpl ikili testimde kızıma erkeğe benzettiler 14+5 te kızımızın olacağını öğrendik😍 Suan 2. Gebeliğim 13+3 te kıza benzetti doktor ikili testte 15+1 de oğlumuzun olacağını öğrendik 16+1 iz dün yine gittik Oğlumuz olcak inş😍😍
gamze_gul RehoGelin kaçıncı haftada erkek olduğunu öğrendiniz Özel hastanemi sizi yanıltı yoksa devlet hastanesimi
Tontikinannesi NurTpl Benim de ikinci gebeliğim doktorum 15.haftada erkeğe benziyor dedi.17. haftada kız olduğu kesinleşti🤣🤣Oluyor böyle şeyler