Snnhlymstdnz 19 temmuz da kizimi kucagima aldim. Ikinci dogumum ve sezaryen on yasindada bi oglum var. Kizima hamileligim boyunca bu uygulamayı kullandim cok beğenerek. Ama bebek kilo aldim diye ne yesem ikili test sikintilimi cikacak aman soyle aman boyle derken deneyimlediklerimi paylaşmak istiyorum.🤗 Bebeginiz kilo aldim diye düşünerek kilolarca kuruyemis muz aman kasarlar tuketmeyin😆 ben tükettim kizimin 5 kilo falan doğması gerekiyodu ama 3.180 gr dogdu ki oğluma hamileyken bir kere kasar yemedim muz desen iki kere ancak yemisimdir oglum 3.200 gr doğmuştu ve o zaman aldigim kilolar dogumda tamamen gitmisken kizimde 7 kilo fazlam kaldi iki buçuk aya yaklaşmamıza ragmen😞😂 Ikili uclu beşli detayli aman dooplerdi hepsini yaptırmayın bence zaten bebeğinizi aldırmayacaksanız hic gerek yok ben cok pişmanım cok ugrastigim icin Bol bol uyuyun gezin kendinize vakit ayırın ben yapmadım temmuzda bi dogurdum eve tikildim kaldim🤣 Yazin doğurmakta hic iyi değilmiş bi daha doğurmaya karar verirseniz bahar yafa sonbahara ayarlayin🤣🤣 Sezaryen korkulacak bisey degil ben 3. Günü evime dip köşe süpürge tuttum.🤗 anlatılanlara kulak asmayin En önemlisi herşeyi akışına bırakın rabbimin planını kabullenin huzurlu olun annisler😍 rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerinizi. 💕💕💕
Harunnisa Snnhlymstdnz allah anali babali büyütsün size katiliyorum üçüncü olacak benimde hepside sezeryan ve gercekten korkulacak gibi degil ikili testi yaptridim sadece birde detayliya gittim
Ecrinimleyla Snnhlymstdnz evet canım bende bi tek ikili test yaptırdım keşke yaptrmasaydım sezeryana gelince de herkes normal Doğumun yanında sinek ıssırığı gibi olduğunu söylüyor normal yaptım ama sezeryanı bilmiyorum 😂yapanlar normal kadar zor olmadığını söylüyor Rabbin hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Hgemr Snnhlymstdnz çok güzel yazmışsınız,insan hamilelik psikolojisi ile okuduğu ve duyduğu her şeye takılıyor aslında en güzeli tevekkül ve rıza 😊 Sağlıkla,huzurla büyütün evlatlarınızı❤
Snnhlymstdnz Ecrinimleyla normal dogum sanci bitene kadar sezaryenin de ilk iki günü biraz ağrılı oluyo ama kişiden kişiye degisir tabi ama abartanlar anlattığı gibi de değil 😁
Snnhlymstdnz Harunnisa ben zaten yapılması taraftariyim da hepsine gerek yok yani 😉 down sendromlu olsa neyi degistirebilecekler zihinsel engeli olsa tedavi edebilecekler mi sadece bir kere detayli ultrasyon yeterliymis aslinda
Harunnisa Snnhlymstdnz bir kere ikili ve detayli ultrason onemli olan ikisi benim dr üçlu testi istemedi mesela bende istemedim zaten hele özel de yapilanlar tamamen para tuzagi ayni testler devlet hastanesinde yapılabiliyor
Denizkizi Snnhlymstdnz Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin .. bünyeden bünyeye değişiyor olabilir ablam da sezeryan doğum yaptı çok fazla sancı sıkıntı cekti
1melek1annecik Allah sağlıkla büyütsün inşallah bebeğinizi ☺️bu hafta hep doktorla geçti bizim bebek sırtını dönmüş yatıo hareket etmiyor gözüküyor kalp atışı düzenli ama bi ense kalınlığını ölçemedik yüzünü dönmüyor hareket de yok ikili test için kan verdim sonuçları 10 gün sonra çıkacak. Doktor dedi yarın tekrar gel bakalım çikolata ye bol. Ne yapıcam Bn de şaşırdım 😧 büyükler de dio erkek çocuğu çok haraket etmez daha belli değil cinsiyeti yüzünü dönmedi ki 😃