Neslihan2600 Nhlmhmt benim acıbadem tamamlayıcı sigortam var 3 aylikken felan sordugumuzda 7500 felan demislerdi simdi doguma 1 hafta var sorduk yine 14 dediler ama ben takipli gebesi oldugum icin son gelen zamlardan etkilenmedim sanirim bize yine 7500 dediler
Fatma0090 Busakdagg Osmaniye ibnisina da ikinci sezeryana 3.500dediler Ekim sonu nasipse zam gelmezse
suscarparimm Gulkrzrr Yenidoğan ünitesi var tabiki ve ilgililer hepsi arkadaşım doktorda önerebileceğim fatma çetin Pelit var ilgili güzel bi doktor memnunum 2. Doğumum olacak onda
Serife_hatice22 Minik_sevdam Merhaba arkadaşlar markasi hastanesi sezeryann ücretini bilen var mı acaba yardımcı olur musunuz 🥰
Gulbeyazozgul Busakdagg canım maraslımısın ben daha önceden sulara gidiyordum ama suan megaparka gidiyorum ve dogumu orda yapıcam 4500 falan
CmreKsidar Busakdagg ben Muğla/ Fethiye’ye gidiyorum 7500 normal bir gece kalma sezeryan 9500 bir gece kalma 2 gece kalırsam daha ödeyeceğim. 1 buçuk sene önce arkadaşım aynı hastanede sezeryanı 3500 yaptırdı.