Ceremua Busakdagg valla bana çekerse her işi ters gider doğuma tahmini son 31 Ağustos uygulamaya göre, doktorum haftasonu yıllık izne çıkıyor 😂😂😂 22 sinde gelecekmiş 😂😂😂
Mrvkyr asyaanne bende sirnak cizredeyim eşimin görevi nedeniyle maalesef burada sağlık açısından çok kötü mecburen memlekette doğumu yapacagim
Meshra_15 Burcu_tln keşke sadece yılbaşında olsa kafalarına göre yapiyolar benim hastane 4.750 mis ağustosta 6 bin yaptılar doğumuma 4 gün var ins
Burcu_tln Meshra_15 doktorunuzla konuşmadınız mı eski fiyatla anlaşmıştık diye doğuma 4 gün kalada zamlı fiyat verilmez ya şaka gibi hastaneler ne yapacaklarını şaşırdılar 🤦♀️🤦♀️
Gamzeeeelim Meshra_15 kan uyuşmazlığı varsa çocuğun kanı negatif olursa tekrar doğumdan sonra çocuğa iğne vurulması gerekiyor bunu bilmiyorsun sanırım onun ücreti 1000 tl diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Anneolmak93 suscarparimm evet yeni gitmeye başladım ama uzak bana diye mehmet agara geçecem oda bence 10 bindir dogumu 🤭
Cansuadaa Nur_yucetas12 AA cidden mi ben yaklaşık 1 ay önce fln sordum sezeryani dikkete aldım ben sezeryan olacam cnku. Ama normali sigortalı 3 kusur diye hatırlıyorum. İnşallah yanilmiyorumdur. Kusura bakmayın yanlış yonlendirmek istemedim…